Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez az oda-vissza játék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SaJt01 kérdése:

Mi ez az oda-vissza játék?

Figyelt kérdés
Én azt vettem észre egy lánynál hogy nagyon élvezi a játszadozást velem. Egyik nap oda jött meg ölelt beszélgettünk a másik nap meg köszöntem neki és rám se nézett. Én bírom azt a lányt eléggé de ezt valahogy nem tudom hova tenni. Meg oldható e ez valahogy? Vagy inkább hagyja, az egészet?

2014. okt. 12. 17:06
 1/5 lio77 ***** válasza:
90%
Csak a románokat oda-vissza!
2014. okt. 12. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudja, hogy mit akar. Bizonyítsd be neki, hogy TE kellesz. L
 3/5 anonim ***** válasza:
ne tedd felre a csajt jatszadozik veled te is csinald ezt nyugodtan en is ijen vagyok higgy nekem egy picit lehet bolonditani a ferfiakat de kozbe meg azt varja hogy te is legy vele ilyen . egy picit jatekosabb .
 4/5 anonim ***** válasza:
b_szok rá amikor 25-ről beverte
2014. okt. 12. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Meg oldható --> megoldható

És ezzel el is mondtam, hogy a brszélgetés utàn, miért kerül.

2014. okt. 12. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!