Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIre megy ki a jatek? Vissza akar kapni es ha igen en kit valaszak?
Megyek haza Angliabol...kit valasszak:
1.2 eves kapcsolatomat, es a baratomat aki a tavolletembe 1x megcsalt csokkal....de allitolag szeret velem tervez, stb...en is megbocsatottam neki, es titkon vissza is adtam...jo szex, meg amugy szeressuk egymast, megszoktuk mar egymast
2.A jo baratot es a jo pasit egyben- ot kinttartozkodasom alatt ismertem meg, de otthon kozel lakunk egymashoz...minden este webcameran beszelgettunk napokig, hetekig honapokig, 2x talalkoztunk igazabol nem tortent semmi de egyszer a repteren ajandekkal vart...:)olyan cuki, edes, kedves, 30 eves (en 21), mindent tudunk egymasrol, es igaz baratomnak tartom akire eddig mindig szamithattam e sbar szeretne tolem tobbet nem mer kozeledni mert mindig kiutalalok valamit(arrol nem tud h van baratom, ugy tudja szakitottunk)szoval ezt leszamitva minden ok
3.A rendor- neten ismerkedtem meg vele, iszonyu helyes van menyasszonya, 1x talalkoztunk nagy a vonzalom talan tobb is lehetne belole d efelunk valtani mindketten....allitolag o nem szerelemes amenyasszonyaba na de hat nekem van baratom..viszont mindennap beszelunk telefonon es alig varja hogy hazaerjek...fontos vagyok neki bar o eleg megfonolt es komoly, megis olyan vonzo a stilusa....bejon
4.AZ ex- 54 honapos kapcsi volt..kozos megegyezessel szakitottunk es mai napig neha neha beszelunk bar o neki is van baratnoje akivel en elottem is egyutt volt...tesoja a legjobb baratnoim egyike, es hat latom azon van a csalad hogy osszehozzanak vele, birnak engem nagyon en is oket, nem ugy mint a mostani baratom csaladja...bar az exemet nem tudom tudname megint szeretni mostanaban azonban sokat vagyok nalunk es neha fell fel lobban valami....
Na kit valasszak????
ha te nem tudod kit válassz, mi szerinted honnan fogjuk tudni?
Amúgy szvsz helyedbe senkit nem választanék. Mééért? Mert mindegyikkel van valami gubanc. Örülne sok mindenki ha csak 1 valakije lenne legalább.. nem hogy 4 ember közül választhasson. Ugyan már. Döntsd el te. Mondhatom, hogy melyik válaszd úgyse azt fogod.
egyiket se..
minek kell másnak a kapcsolatát tönkretenni?
alapból ha tudod,hogy menyasszonya van az illetőnek meg sem kéne fordulnia a fejedben,hogy esetleg lehet valami..
te mit szólnál,ha hozzád hasonló hülye p*csák akarnák elvenni a barátodat/férjedet/vőlegényedet?
fogadok,hogy nem tetszene..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!