Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ráírok a barátomra facen, mindig visszaír hogy most lolozik és mindj ír, de ilyenkor néha 40 percig nem ír vissza! Megkérdeztem tőle mi csoda az és azt mondta hogy valami játék és másik 4 barátjával játszik. Mégis ezzel mit kezdjek?
Mert 1 lol party 1 óráig is tarthat.És ha kilép bannolják.
Ezt csak egy haveromtól tudom.Szerintem szar jàték.
Azért kiabálnak az emberek a LoL-ban mert idegesek és ilyenkor nem tesz jót ha még jobban felidegesítik.
Fölösleges félteni mert nem lesz semmi baja. Üdvözlettel, egy LoL játékos.
Az első válaszolónak meg annyit mondanék, hogy nem tudja mit jelent a kocka fogalom és ne ítélj meg valakit egy játék alapján addig ameddig nem tudod, hogy az illető mivel foglakozik vagy miegymás egyebek.
Az en baratom nem lolozik, msssal jatszik es van h nekem is mondja azt h meg befejezi ezt a kuldit es jon. Az is van h eltart 40 percig. De nekem semmi bajom ezzel. O szeret jatszani, igy kapcsolodik ki. Sot, mutatott is jatekokat es egypar nekem is tetszik (dead island, mortal kombat, diablo, final fantasy) azokkal szoktunk egyutt is jatszani. Szerintem nem kene h idegesitsen h o a haverjaival szorakozik. Te is szorakozol a baratnoiddel. Ez hozza tartozik a srac szemelyisegehez, vagy elfogafod vagy nem, de az mar a te bajod lesz
16/L, 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!