Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell beskatulyázni a diszkóba járó embereket? Miért gondolják, hogy oda CSAK "egyéjszakások" járnak és nem akarnak komoly kapcsolatot? 22/L
Egy előző, de más témájú kérdés kapcsán vetődött ez fel bennem.
Én is járok újabban diszkóba, de csak azért mert már más szórakozóhely nincs a városunkban, és nem azért, hogy hülyére igyam magam stb... Hanem, hogy emberek között legyek, és táncoljak
És mondják már meg akkor, hogy hol ismerkedjen az ember?? Ha valaki tud jobbat az ossza meg a többiekkel is.
És igenis vannak a diszkóban is rendes és értelmes emberek is szerintem. Jó oké, nem ez a jellemző, de azért előfordulnak. De öltözködésből, viselkedésből, azért le leht venni a dolgokat.
Ha olyan sztárvendég van, akkor inkább a 20-25, akár 30 évesek vannak túlsúlyban, és nem a tizenévesek mint egyébként.
Várom a véleményeket, válaszokat! Kort és nemet írjatok! Köszi
Most meg kell védjem a "diszkósokat". Én veled egyidős vagyok,fősuli alatt nagyon sokat jártam bulikba.Ne haragudj,de én nem álszentkedem,mint az itt jelenlévők nagyrésze,akik közül senki nem volt még részeg soha,stb.Mi ha bulizni mentünk barátnőmmel,ittunk,sosem voltunk azok a kikent-kifent rózsaszín lányok...Nem is pasizni jártunk,hanem szórakozni,persze(most megint elítélendő leszek)volt,hogy becsúszott egy-két srác akikkel egy este jó volt.Ami az érdekes,hogy tőlem általában ők szerettek vna többet. (nem mind,de azért voltak)Talán azért,mert nem játszottam soha a szendeszüzet,elég világosan megmondtam,h nem tervezem,h leélem velük az életem,csak jól érezzük magunkat.Persze,nekem ez természetes volt,aki nem ilyen az is adja önmagát.De szerintem leszólni sem kell rögtön vkit azért,mert bulikon "ittas"vagy mert nem élete szerelmét keresi megrögzötten egy szórakozóhelyen.Nem érzem magam qrvának,vagy bármi ilyesmi,én a saját lelkiismeretemmel békében vagyok,másnak meg nem ártottam azzal,ahogy éltem..
Ja és páromat is egy szórakozóhelyen ismertem meg(3,5éve)
13:05-nek! Hát igen, régebben mi is "kiéltük magunkat" az ivászat terén. Még fiatalabb koromban. De nem vittük túlzásba azért, nem kell lealkoholistázni. És jó volt összejárni a haverokkal sörözgetni! :) Ma már nem iszok túl sokat sehol sem, tudom, hol a határ!
Azt akarom ezzel mondani, hogy bárhol lehet "ittas" az ember, független a helyszíntől. Inkább kor függő szerintem, vagy hogy kinek mikor "nő be a feje lágya", mikorra mondja azt hogy ezt is kipróbáltam, elég volt belőle.
Hát jól megfogalmaztad ezt az egészet! :) Éltél, megvoltak a jó bulik fiatalon. Nem lesz az majd 30évesen, hogy úristen még sehol sem voltam, semmit sem csináltam stb. Jobb fiatalon! ;)
Bár igen sokan biztos most szörnyűlködnek. De én megértelek!
Végkövetkeztetés: mivel a környéken az az egyetlen nagyobb szórakozóhely, ahol nem csak ücsörögni lehet, így sokan járnak oda. Olyanok is, akiket nem fog meg a túlzottan zene.
Szóval én bízom benne továbbra is, hogy találok értelmes egyéneket a diszkóban is! Úgyis odajár már mindenki!
Ha meg nem akkor majd lesz valahogy.
Az utolsó kettő megerősítette véleményem! Köszi mindenkinek!
Nem azt mondtam, hogy CSAK az élet, hogy inni kell, meg pasizni, és CSAK így kiélni magam. Hanem hogy még fiatalon kell kipróbálni, amit ki akar az ember, akkor kell bulizni, szórakozni, sokat foglalkozni a hobbikkal, ismerkedni, utazgatni stb. Nem pedig majd 30évesen "megbolondulni".
Így értettem.
És azt sem mondtam, hogy mindenkinek kötelező inni! Mellesleg az a típus sem vagyok, aki bárkivel összefekszik egyből.
Én magamat nagyon jól elfogom, és mindenki mást is. Mindenki olyan, amilyen.
Ha valaki nem "iszik" sosem, mert nem kíváncsi rá, akkor oké. De aki ki akarja próbálni az inkább fiatalon tegye. Nem kell minden héten atom részegnek lenni, ez nem ezt jelenti nálam.
Fiatal korban van ezeknek az ideje, amiket az előbb is írtam. Különben meg: Egyszer élünk!
Egyébként nem kellene ezen az oldalon így magunkra venni a dolgokat szerintem (ezt mindenkinek írom), így is van elég bajunk nem kell felhúzni magunkat, ha nem értünk egyet valamivel / valakivel. Csak lazán! ;)
De ez már elég OFF volt így a vége felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!