Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell beskatulyázni a diszkóba járó embereket? Miért gondolják, hogy oda CSAK "egyéjszakások" járnak és nem akarnak komoly kapcsolatot? 22/L
Egy előző, de más témájú kérdés kapcsán vetődött ez fel bennem.
Én is járok újabban diszkóba, de csak azért mert már más szórakozóhely nincs a városunkban, és nem azért, hogy hülyére igyam magam stb... Hanem, hogy emberek között legyek, és táncoljak
És mondják már meg akkor, hogy hol ismerkedjen az ember?? Ha valaki tud jobbat az ossza meg a többiekkel is.
És igenis vannak a diszkóban is rendes és értelmes emberek is szerintem. Jó oké, nem ez a jellemző, de azért előfordulnak. De öltözködésből, viselkedésből, azért le leht venni a dolgokat.
Ha olyan sztárvendég van, akkor inkább a 20-25, akár 30 évesek vannak túlsúlyban, és nem a tizenévesek mint egyébként.
Várom a véleményeket, válaszokat! Kort és nemet írjatok! Köszi
Ez teljesen így van egyébként, én is ígylátom a dolgokat.
én két dolog miatt járok le a discoba: ismerkedni és jólérezni magam.
sajnos sokan általánosítanak a nagytöbbség miatt, és sok a kur*a a discokban...
F/21
Hát igen, tény, hogy sok a qrva... De azért akadnak rendes lányok is. pl. én!! :D
És mit gondoltok? a srácok nagy része is csak az alkalmi szex miatt van ott?
Jó emberismerőnek tartom magam.
Szórakozóhely és nem ismerkedésre való? Én azt hittem ez a két dolog részben együttjár. Vagyis inkább úgy írom, hogy nem zárja ki egymást a kettő.
szórakozni és közben ismerkedni. :)
én próbáltam már ismerkedni, csak kissé necces mondjuk mi van ha azt látod, hogy egy csajszi egyedül van, és pár perc múlva meg megjelenik a barátja?!
Hát előtte csak próbálod felmérni a terepet! :)
Ez bárhol megeshet egyébként, hogy azt hiszed, hogy egyedülálló valaki közben meg nem. Mondjuk ha a barátja / barátnője forrófejű, akkor az gáz... Iszkiriii! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!