Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kell beskatulyázni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell beskatulyázni a diszkóba járó embereket? Miért gondolják, hogy oda CSAK "egyéjszakások" járnak és nem akarnak komoly kapcsolatot? 22/L

Figyelt kérdés

Egy előző, de más témájú kérdés kapcsán vetődött ez fel bennem.

Én is járok újabban diszkóba, de csak azért mert már más szórakozóhely nincs a városunkban, és nem azért, hogy hülyére igyam magam stb... Hanem, hogy emberek között legyek, és táncoljak

És mondják már meg akkor, hogy hol ismerkedjen az ember?? Ha valaki tud jobbat az ossza meg a többiekkel is.

És igenis vannak a diszkóban is rendes és értelmes emberek is szerintem. Jó oké, nem ez a jellemző, de azért előfordulnak. De öltözködésből, viselkedésből, azért le leht venni a dolgokat.

Ha olyan sztárvendég van, akkor inkább a 20-25, akár 30 évesek vannak túlsúlyban, és nem a tizenévesek mint egyébként.

Várom a véleményeket, válaszokat! Kort és nemet írjatok! Köszi

2010. jan. 22. 23:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Hát én pl azért mert ahány buliban jártam (pedig nagyrészt "csak" házibulik voltak, erős gimibe járó tárasakkal) mindenhol éjfélre rajtam kívül mindeni s*gg részeg volt, és összevissza csókolózott, ölelkezett, rámászott, rítt a fiúk miatt. Hát azt mondhatom a tapasztalat miatt.

Diszkóban ismerkedni... Háát elég romantikus... Majd amikor két hét múlva ábrándozol (mert az ilyen nem tart soká xD) hogy jaj a régi szép idők: "emlékszel amikor először láttalak? Üvöltött a zene és nem hallottam amit mondtál de egymásba kapaszkodva hánytuk ki a piát, még mindig könnybe lábad a szemem ettől a szép élménytől" Pff... Én nem tudom, nekem nem esik nehezem ismerkedni. Mert nem a gép előtt ülök, hanem eljárok vásárolni, vonatra szállok, könyvtárba megyek, kutyát sétáltatok, kirándulok. És ami a legfontosabb, van egy hobbim, így sokat járok vele kapcsolatos rendezvényekre, és állandóa "gyülekező helyünk is"... Nem tudom mit kell ebből ilyen nagy problémát csinálni, ezer helyen lehet ismerkedni, nem kell mentegetőzni, hogy csak a diszkóban lehet. Ha neked az jön be akkor az jön, nem mindenkinek (na és akkor ők a lúzerek, akik "nem élnek" és senki nem barátkozik velük... cc)

18L

2010. jan. 23. 00:02
 12/28 A kérdező kommentje:

Köszi, az eddigieket, írjatok még! :)

Tapasztalatokat is várok! Van olyan akinek diszkóban kezdődött a tartós kapcsolata? stb. stb.

2010. jan. 23. 00:03
 13/28 A kérdező kommentje:

Én nem azért járok diszkóba, hogy ott seggrészegre igyam magam. Ha lenne más én sem a hülye diszkóban lennék szombat este, és nem ülök ott minden héten.

Most nem védekezésként, vitázásként írom.

És azért olyan sem vagyok egy seggrészeg illetővel közösen hánnyak, és azt higyjem, hogy ez a romantika, az a tizenéveseknél divat, bár nem tudom miért menő. :S

És persze én is járkálok sétálok a városban, parkban. Vásárolni, hát az nálunk abból áll, hogy körberohanon a kínai üzleteket, nem hinném, hogy ott találom meg az igazit! :) Persze nincs kizárva!

De azt hiszem kicsit elkanyarodtunk!

Köszi, írjatok még!

2010. jan. 23. 00:15
 14/28 A kérdező kommentje:
A két 00:02 közül az elsőé tetszett, jól összefoglaltad, egyetértek teljes mértékben. A másodikéra pedig már írtam. Az övében is van igazság. Köszi
2010. jan. 23. 00:20
 15/28 anonim ***** válasza:
58%

Ha azért mész, hogy ismerkedj és hogy táncolj akkor miért nem mész valamilyen tánc szakkörbe vagy egyletbe. Rengeteg van. Ott tudsz beszélgetni és biztos, hogy nem bunkók vannak, hanem értelmes emberek.

És inni sem isznak, legalábbis azért nem,hogy kedvük legyen táncolni.

2010. jan. 23. 00:23
 16/28 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, nálun sajnos nincs ilyesmi. Max. aerobic óra (oda kétlem hogy járnának pasik :) meg küzdősportok, az meg nem az én műfajom!

De ha lesz vmi táncos dolog, akkor kihasználom. :) jó ötlet

2010. jan. 23. 00:26
 17/28 anonim ***** válasza:
59%

Hallottam történeteket hogy mik vannak ott, pl egy csaj aki amúgy nem leszbi és van barátja smárolt egy csajjal. Nem tudom ki örülne annak hogy a csaja egy lánnyal csalja.

Csajt úgy kell felszedni hogy táncoltok és 2perc után már le is smárolod. Ha be van rúgva akár több is megtörténhet.

A vidéki diszkó arról szól hogy a partyfotókon a Dj és a haverjai szerepelnek ami kb 15-20 embert jelent, a többi 300 csak akkor látszik ha a tömeget fotózzák.

2010. jan. 23. 05:14
 18/28 A kérdező kommentje:

Ilyen más szórakozó helyen is megtörténik, hogy nem leszbi csaj smárol a barátja előtt egy csajjal. Sőt akár az utcán is. Hallottam már ilyenekről! :S

Sőt az is zavaró tud lenni amikor ülsz egy sima kis kávézóban és a másik asztalnál a heteró pár ki nem száll egymás szájából. Tizenéveseknél hasonló dolgok menők manapság. :S

Szóval maradjunk annyiban szerintem, hogy a mai világban bármi megtöténhet bárhol, vegyük ezt pozitív vagy negatív értelemben. És mindenesetre optimista maradok, hogy a büdös diszkó tömegéből is kifoghatom az aranyhalat, ott is taláhatok értelmes pasit! Ha meg nem akkor majd máshol! :)

Köszi a válaszokat!

2010. jan. 23. 18:43
 19/28 anonim ***** válasza:
79%
Mert oda csak olyanok járnak. Ha meg te nem olyan vagyok akkor a kivétel erősíti a szabályt...
2010. jan. 23. 22:31
 20/28 anonim ***** válasza:

Ez a sztereotípia szerintem azért alalkulhatott ki, mert a kívülálló emberek első körben arra gondolnak, hogy az a gagyi, semmitmondó zene (bocs...) ami ott szól, a sekélyes lelkivilágú, nem túl intelligens embereket ragadja meg, ők mennek oda. Én ugyanakkor elképzelhetőnek tartom, hogy valaki egyéb lehetőségek híján tényleg csak ismerkedni megy oda. van olyan diszkós ismerősöm, aki egy ilyen helyen ismerkedett meg a barátjával.

Én goth vagyok, a mi köreinkben is akadnak egyéjszakasak, de nem sok, és (legalábbis felénk) eléggé kinézik őket. Míg a diszkóban - így messziről - úgy tűnik, ez a menő, a követendő példa.

2010. febr. 16. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!