Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy aranyos, helyes fiúval, vajon lehet esélyem nála?
Sziasztok!
Kétségeim vannak. Tegnap suli volt, így ott találkoztunk. Szünetben nem tudtunk beszélgetni, a mellettem ülőnek kellett segítenem. Óra után megvárt a folyosón, s elindultunk mint egy házaspár. "Milyen volt drágám az óra? Értettél mindent?"
"Igen, szívem, miért te nem? Mert akkor megbeszélhetjük..."
Szóval elindultunk. Mondtam, hogy kábé 3 órára ráérek. Útközben megcsodáltuk a havas tájat, lefényképezett egy havas autót, fát, tücsköt és bogarat. Kínaiban megittunk két teát, a fél várost bejártuk, közben sok mindent megtudtam a jegesmacikról meg a kínai nyelvről. Kiderült, hogy a földikutyákat rosszul azonosítottam be. Betértünk egy hamburgeres étteremlánchoz, ott kiderült, hogy mivel programozó, ezért mindent szépen meg kell tervezni, olyan, hogy véletlen nincs is, nem létezik. Utána elkísért hazáig.
Nem tudom, tehát jó fej, humora van (sokat nevettünk), jól éreztem magam vele, és már eljutottunk odáig, hogy puszit adunk egymás kipirosodott orcájára. :)
Megbeszéltük, hogy elmegyünk a Közlekedési Múzeumba...de majd nyáron, mert most hideg van. :)
Megírtam amúgy neki a múltkor, hogy jól éreztem magam vele, de válasz nem jött. :/
2 hét múlva vizsga...utána mit fogunk kitalálni, h találkozzunk?
S egyáltalán? Most akar tőlem valamit vagy nem? Jómagam igazából még sose kezdeményeztem, de ha arra gondolok, hogy mire rászánja magát egy újabb kezdő lépésre, addigra már alulról szagolom az ibolyát, letettem a kanalat stb. Szóval kérdezzek rá konkrétan vagy inkább várjam meg, hogy mi lesz ebből?
Sziasztok!
Kedden újra találkozunk, elnézést, ha fellengzős voltam, de idegesít a teszetoszaság. Talán kedden már történik is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!