Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismerkedtem egy aranyos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy aranyos, helyes fiúval, vajon lehet esélyem nála?

Figyelt kérdés
Tanfolyamon találkoztunk, ő a szünetben odajött hozzám, beszélgettünk. Második alkalommal elkérte az e-mail címemet. Írogattunk egymásnak. Aztán jött a BKV sztrájk, s ő felajánlotta, hogy elvisz autóval a suliba. Az óra után megkérdezte, nem sétálunk-e egy kicsit a környéken. Sétáltunk, jót beszélgettünk. Haza akart vinni autóval, de útközben megállt egy teázónál. Teahegyek, dumaparti, tök jó volt. 5 napig e-mailek, majd ma megint találkoztunk, mondván, gyakoroljunk együtt az órákra. :) Felmentem hozzá, fantasztikus volt, akkor is, ha nem történt semmi. Odaadta a sósmogyorót, amit eszegettünk. Aranyos. :) Mondtam, hogy mennem kell, de előtte még bekapok egy fonnyadt hamburgert a mekiben. Ő rögtön öltözött is, hogy elkísér. Közben beszéltünk arról, hogy majd elmegyünk ide-oda. Hű, tetszik nekem ez a fiú, szerintetek eme jelekből azt olvashatom ki, hogy lehet valami a dologból? Hogy nem vagyok közömbös a számára?
2010. jan. 22. 18:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Szerintem írj.

Nekem jól szokott esni.

20f

2010. jan. 28. 22:07
 12/25 anonim ***** válasza:
Sok jót jósolok nektek, biztos aranyosak lesztek. :P
2010. jan. 28. 22:08
 13/25 A kérdező kommentje:

Írnék neki, de nem is. Nem tudom, mi a helyes út. A szívem azt mondja, hogy súgjam meg neki, hogy jól éreztem magam vele, az eszem szerint meg hallgatnom kéne.

Most azt találtuk ki, hogy a tanárnak közösen csinálunk valami búcsú akármit, amivel kifejezhetjük, hogy tényleg jó tanár volt, tényleg fantasztikusat adott elő stb, stb. Szombaton ismét találkozunk, merthogy suli lesz...nem lenne jobb személyesen akkor a suliban elmondani, hogy jól éreztem magam vele és hogy nem bóklászunk el valahová az órák után? Ehh, nem tudom...csak azt, hogy nagyon akarom és nem szeretném elrontani az egészet. :/

2010. jan. 28. 22:21
 14/25 A kérdező kommentje:
Remélem beválik a jóslatod! Köszi előre is :)
2010. jan. 28. 22:22
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
sokba vagytok csajok. Én havonta meglátogatok 1 prostit. Lepippant 1 ezresért, azt jónapot.
2010. jan. 28. 22:43
 16/25 anonim ***** válasza:
52%

30 évesen ez történik?

:-)

Nem semmi...

Én azért azt mondom, figyelj oda jól rá. Remélem, hogy tényleg olyan, amilyennek mutatja magát...

Menjetek el sok közös programra, ha már mindketten szeretitek... mozi, színház, állatkert? Itt az ideje!

Közben figyeld, hogyan viselkedik különböző helyzetekben! Olyankor, mikor valami probléma van. Dühös lesz, vagy próbálja bagatellizálni, vagy simán megoldja?

2010. jan. 28. 23:52
 17/25 anonim ***** válasza:

22:21

Ez így a legjobb ahogy leírtad.

Ahogy álltok már nemlehet "bajt okozni" azzal h nem írsz azonnal sms-t.

Így viszont fenntartod az érdeklődését és utána ha célzol rá h menjetek el vhova annak személyesen a legjobban fog örülni!

Azon meg ne gondolkozz h mennyire jössz be neki, látatlanban mondom h külsőleg belsőleg is bejössz néki.

Na good luck!

16f

2010. jan. 28. 23:57
 18/25 anonim ***** válasza:
ez szerintem nem bénaság, ritka a mai világban az ilyen udvarlás. és hidd el, minnél tovább húzzátok a dolgokat, annál jobban bevadultok és minden sokkal jobb lesz :D tapasztalat. nem szabad elsietni a dolgokat. a lényeg hogy ne is törd le a kedvét, szóval találd meg a megfelelő alkalmat pl egy csókra :)
2010. jan. 29. 00:26
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mi történt tegnap óta, de remélem, hogy írtál neki sms-t! Biztos vagyok benne, hogy nem ijeszted el, és kizárólag jót fog tenni a kapcsolatnak. Érezteted vel, hogy jó úton jár.

Jaj, olyan jó hallani, hogy ilyen remek dolgok történnek!:)

Minden jót nektek!

Ha történik valami, értesíts minket!;)

2010. jan. 29. 11:46
 20/25 anonim válasza:

wáááá basszus ez kérdés hogy van-e esélyed?:O

a hülye is látja hogy nagyon bejössz neki:D

hajráá^^

2010. jan. 29. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!