Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy aranyos, helyes fiúval, vajon lehet esélyem nála?
Szerintem írj.
Nekem jól szokott esni.
20f
Írnék neki, de nem is. Nem tudom, mi a helyes út. A szívem azt mondja, hogy súgjam meg neki, hogy jól éreztem magam vele, az eszem szerint meg hallgatnom kéne.
Most azt találtuk ki, hogy a tanárnak közösen csinálunk valami búcsú akármit, amivel kifejezhetjük, hogy tényleg jó tanár volt, tényleg fantasztikusat adott elő stb, stb. Szombaton ismét találkozunk, merthogy suli lesz...nem lenne jobb személyesen akkor a suliban elmondani, hogy jól éreztem magam vele és hogy nem bóklászunk el valahová az órák után? Ehh, nem tudom...csak azt, hogy nagyon akarom és nem szeretném elrontani az egészet. :/
30 évesen ez történik?
:-)
Nem semmi...
Én azért azt mondom, figyelj oda jól rá. Remélem, hogy tényleg olyan, amilyennek mutatja magát...
Menjetek el sok közös programra, ha már mindketten szeretitek... mozi, színház, állatkert? Itt az ideje!
Közben figyeld, hogyan viselkedik különböző helyzetekben! Olyankor, mikor valami probléma van. Dühös lesz, vagy próbálja bagatellizálni, vagy simán megoldja?
22:21
Ez így a legjobb ahogy leírtad.
Ahogy álltok már nemlehet "bajt okozni" azzal h nem írsz azonnal sms-t.
Így viszont fenntartod az érdeklődését és utána ha célzol rá h menjetek el vhova annak személyesen a legjobban fog örülni!
Azon meg ne gondolkozz h mennyire jössz be neki, látatlanban mondom h külsőleg belsőleg is bejössz néki.
Na good luck!
16f
Nem tudom, hogy mi történt tegnap óta, de remélem, hogy írtál neki sms-t! Biztos vagyok benne, hogy nem ijeszted el, és kizárólag jót fog tenni a kapcsolatnak. Érezteted vel, hogy jó úton jár.
Jaj, olyan jó hallani, hogy ilyen remek dolgok történnek!:)
Minden jót nektek!
Ha történik valami, értesíts minket!;)
wáááá basszus ez kérdés hogy van-e esélyed?:O
a hülye is látja hogy nagyon bejössz neki:D
hajráá^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!