Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy aranyos, helyes fiúval, vajon lehet
esélyem nála?
Figyelt kérdés
Tanfolyamon találkoztunk, ő a szünetben odajött hozzám, beszélgettünk. Második alkalommal elkérte az e-mail címemet. Írogattunk egymásnak. Aztán jött a BKV sztrájk, s ő felajánlotta, hogy elvisz autóval a suliba. Az óra után megkérdezte, nem sétálunk-e egy kicsit a környéken. Sétáltunk, jót beszélgettünk. Haza akart vinni autóval, de útközben megállt egy teázónál. Teahegyek, dumaparti, tök jó volt. 5 napig e-mailek, majd ma megint találkoztunk, mondván, gyakoroljunk együtt az órákra. :) Felmentem hozzá, fantasztikus volt, akkor is, ha nem történt semmi. Odaadta a sósmogyorót, amit eszegettünk. Aranyos. :) Mondtam, hogy mennem kell, de előtte még bekapok egy fonnyadt hamburgert a mekiben. Ő rögtön öltözött is, hogy elkísér. Közben beszéltünk arról, hogy majd elmegyünk ide-oda. Hű, tetszik nekem ez a fiú, szerintetek eme jelekből azt olvashatom ki, hogy lehet valami a dologból? Hogy nem vagyok közömbös a számára?
Ha ő kezdeményez hogy a közeledben akar lenni, elkísér, veled tart és nem úgy, h te kéred meg rá,hanem ő akarja, az jó jel!
2010. jan. 22. 18:38
2/25 anonim válasza:
nagyon!!! szerintem beléd van esve. sok siker ;) remélem összejöttök:DD
2010. jan. 22. 18:54
3/25 FFDP válasza:
Ennél jobban (és még udvariasan) nehezen lehetne közeledni egy lány felé. Alakul majd a dolog. Ne légy elérhetetlen és akkor valószínűleg össze fogtok jönni :)
2010. jan. 22. 18:58
4/25 anonim válasza:
Sztem nyert ügyed van! Tuti bejössz neki! Próbáld neki jelezni, hogy nagyon bejön neked!:)
2010. jan. 22. 19:13
5/25 anonim válasza:
Naná... és még jól is csinálja. Sok szerencsét.
2010. jan. 22. 19:19
6/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatás, én is így érzem, csak nehéz kimutatnom felé, hogy én is akarom, de naaaaaaaagyon! :) Nem szeretném, ha egy nyomulós cafkának nézne, de azt sem, ha egy megközelíthetetlen jégcsapkirálynőnek. Nehéz megtalálni a középutat, sajnos ma este sikerült eljátszanom előtte az utóbbit. :( Pedig tényleg nagyon aranyos, én még ilyen fiúval nem is találkoztam...:)
2010. jan. 22. 19:35
7/25 FFDP válasza:
Nem vagy cafka attól, hogy közeledsz felé.
2010. jan. 22. 19:38
8/25 A kérdező kommentje:
az biztos nem vagyok, csak azt remélem, hogy a mai napi szereplésem ("én nem olyan lány vagyok, engem nem lehet csak úgy megkapni" - ami igaz is), nem töri meg a kedvét a folytatáshoz...
2010. jan. 22. 19:41
9/25 anonim válasza:
erre azért vigyázz, a késöbbiekbe azért minimálisan engedd közeledejen, hanem tényleg lelépik.
2010. jan. 22. 21:28
10/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat! Ma ismét találkoztunk délután 2-kor, most ő jött fel hozzám. Nagyon jó volt megint minden, bár semmi nem történt, de tanulás, beszélgetés stb. megvolt. 30 körüliek vagyunk mind a ketten, ha ez számít valamit. :) De hogy ilyen bénák legyünk ilyen korban?! :) Egyáltalán, bénaság ez? Hiszen minden mozdulatunkban, szavunkban ott volt, hogy hűűűű, én nem bírom tovább, bélyegezzen meg az egész világ, de érezni akarom! Távolságtartó ő is, én is...holott mindig kitalálunk dolgokat, amit együtt lehetne csinálni. Most pl. a legszívesebben írnék neki egy smst vagy e-mailt, hogy jól éreztem magam vele. Szerintetek mit tegyek? És egyáltalán...összejön ez a dolog?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!