Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindenki azt mondja hogy cuki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki azt mondja hogy cuki helyes jó pasi vagyok aranyos izmos stb de miért nincs barátnöm? Mit rontok el?

Figyelt kérdés
Valaki segítsen már hogy csajozzak akkor be mindenki jókat mond de még sincs senkim :(
2008. aug. 6. 15:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
lehet h pont azzal van a gond h CUKI vagy. ez elég gáz ha egy srácról ilyet modnanak
2008. aug. 6. 15:38
 2/12 anonim válasza:
34%
csajozasitanacsok.hu
2008. aug. 6. 15:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy izmos pasi legyen férfias és ne cuki.Lehet, hogy a körülötted lévő lányok olyannak tartanak, akinek mindenféléről lehet beszélni, meghallgatja őket meg ilyenek. Ez nem minden esetben jó, mert csak barátként tekintenek így rád.
2008. aug. 6. 15:48
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Ugyan ez a helyzet nálam is de kezdem kapisgálni. Szerintem az a baj, hogy túlságosan is ez megy, hogy: barátnőkell, barátnőkell, barátnőkell.

Akár mennyire akarsz szeretni, imádni, elkényeztetni egy nőt, NEM SZABAD. Szard le, félvárról kezeld. Azthiszem csak így lehet lányhoz jutni tizenévesen. Úgylátszik a tizenéves picsák semmibe veszik ha valaki szeretni tudná őket. Mivel én nemigazán tudok így bánni egy nővel ezért nekem valszeg nem lesz még egy ideig barátnőm...

2008. aug. 6. 15:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Előttem szólónak mondanám, hogy nem szabad általánosítani. Vannak szeretetigénylő tizenévesek.

A kérdezőnek pedig csak annyit, hogy nem kell erőltetni ezt a csajozás dolgot. Akkor jön a szerelem, mikor nem keresed. :) Ez a "cukiság" dolog meg... hát nem tudom... egy pasi inkább legyen férfias, mint cuki.

2008. aug. 6. 15:56
 6/12 anonim ***** válasza:
*szeretetet igénylő. sry
2008. aug. 6. 15:56
 7/12 anonim ***** válasza:
30%

És ha nem kell feltétlen szerelem? Ennyire ne legyünk már nagyvonalúak..én jólérezném magam egy nekem külsőre bejövős csajjal is. Nem kell feltétlen a szerelemm mert az ritka, ezért nem is várom el hogy mindig legyen. De attól még szükségem lenne egy csajra, akivel együttlehetek, ölelhetem és érezhetem, hogy mellette férfi vagyok. És nem úgy mint egy haver csaj mellett, mert olyan, hogy haver csaj olyan nemlétezik, és a havercsajt nem lenne szokás dugni.

Nekem annyi az össz igényem, hogy legyen egy aranyos csaj akivel együtt lehetek. Olvasgatom itt a sok hatalmas problémát hogy hogy kell csókolózni, meg hogy mozogjon a csaj a pasin lovaglóba. Aki ennyire idióta, tapasztalatlan és hülye, annak hogy jut barátnő/barát???

Ezt nem értem én..

2008. aug. 6. 16:00
 8/12 A kérdező kommentje:
igen nekemis szükségem lenne egy csajra akivel megértem magam nemszükséges a szerelem csak egy lány aki tetszik nem szerelemből hanem csak azért mert szép és jó
2008. aug. 6. 16:07
 9/12 anonim ***** válasza:

Magam is azon gondolkodom,hogy az izmosság meg az hogy valaki cuki,hogy jön össze.Sok jelzőt hallottam már pasikra,de ezt így együtt még nem.Szerintem próbálj meg lazább lenni a lányokkal,ismerkedjél,beszélgess velük stb.,de ne lássák rajtad annyira,hogy neked mindenáron barátnő kellene már.

Meg próbálj meg másmilyen lányokkal ismerkedni,akikkel eddig próbálkoztál.A cukiság helyett inkább férfiasabb legyél,és vedd lazábban a dolgokat.Talán így több szerencsével jársz ezután.

2008. aug. 6. 16:10
 10/12 A kérdező kommentje:
beszélgetek velük jófej akarok lenni de akkor megint csak havernak néznek és nekem már épp elég csaj haverom van aki am bnömnek is tökéletes lenne csak nemtudom öket hogy kéne felszedni :(
2008. aug. 6. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!