Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelenthet? Talán szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet? Talán szeretne vmit tőlem?

Figyelt kérdés
Tetszik egy pasi, én is neki.Folyamatosan flörtöl,szemezik,és bókol nekem.De a bibi az h van bnője:(
2010. jan. 20. 08:57
 1/7 capslock ***** válasza:

Valahogy kezdj el vele beszélgetni.Abból úgyis kiderül.Tudom hogy rossz elkezdeni a beszélgetést,főleg ha még nem is beszéltetek egyáltalán,de hidd el csak az első pár másodperc kellemetlen. Utána tök jó lesz.Szorítok nektek!

22/L

2010. jan. 20. 09:20
 2/7 capslock ***** válasza:
Előző vagyok.Az meg h van barátnője elég gáz.De ha veled szemez és tetszel neki,valószínű valami nincs rendben köztük.
2010. jan. 20. 09:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Szoktunk beszélgetni,elég sok mindent tudok már róla:)Csak ez az egy ami zavar h ott a bnője és nem tudom,h most ez mit jelent h így "nyomul" rám.Köszi kedves vagy h szorítasz:)
2010. jan. 20. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
te gondolom nem kell elmagyarazni hogy mikent valassz magadnak tarsat. hogyha van baratnoje es mellette veled flortol es neked bokol vagy tokmind1, ossze akar jonni veled. szerinted ha te osszejossz egy ilyen emberkevel a te hatad mogott nem ezt fogja csinalni? kepzeld bele magad a masik leanyzo helyebe hogy neki milyen qrvajol eshetne ez ha megtudna. maradj ki az ilyenekbol, ha a sracnak baratnoje van akkor keruld el a f*szba, majd ha szakit vele akkor talan van eselye. de azok utan hogy tudod hogy ha van baratnoje akkoris flortol mas lanyokkal miert viselkedne maskepp ha veled jarna ?
2010. jan. 20. 12:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van! De a mai világban a biztos se biztos sztem!Van aki 6 évig jár a másikkal, és utána elveszi feleségül és megcsalja!Szval ciki így is úgy is!
2010. jan. 20. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:

hagyjuk már ezt a mai világot. mennyi idős vagy ?

nézd ha van vki aki tetszik neked és értelmes és eltudsz vele beszélgetni az egy tök jó dolog. de ha tudod hogy van barátnője kúrva mind1 hogy hogy áll a kapcsolatuk, nem folysz bele. amugy meg ez egy olyan dolog hogy lehet nemis akar tőled semmit csak szórakozik. mindenki szokott ilyet, csak van aki félreérti.

2010. jan. 20. 15:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 1 évig csináltam ezt,csak az a különbség hogy a barátnője folyton kirakta.A mai napig nem tudom hogy komolyan gondolta-e.Összevesztünk ugy hogy nem is mondtunk ki semmit,2hónap után tudtam meg én bántottam meg őt.És ő megmondta hogy vissza fogom még öt sírni,és hogy ez az én döntésem volt.Ja és izibe vissza puncsolta magát a barátnőjéhez.

A lényeg ha tudom ez lesz akkor nem pocsékolok el 1 évet és az elején leállítom.Ne menj bele jó vége nem lehet,de ne legyen igazam.

2010. jan. 20. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!