Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg egy lánytól, hogy szeretne e többet tőlem mint barátság?
Figyelt kérdés
1 találkánk volt és azon csók is volt. Szombaton is megyek de ebből még nem tudom biztosra hogy akar e valamit. Arra gondoltam ezt kérdem: Mi csak szórakozunk egymással vagy szerinted több is lehet belőle? Javaslatokat várok.
mellesleg a lány 15 éves ha ez számít valamit.
2011. jan. 6. 14:59
1/5 anonim válasza:
Hát ha ilyen találkákat szerveztek és csók is volt akkor nem csak szórakozásból megy el veled valahova és csókol meg.De szerintem kérdezd meg a te változatodban.
2/5 anonim válasza:
Ezt ne így kérdezd meg.
Inkább kérdezd úgy, hogy mit gondol, lehet-e ennek folytatása, mert te jól érzed magad vele? Vagy ne kérdezz semmit és majd alakul.
De ne úgy, hogy: "mi csak szórakozunk egymással...?". Ez elég kiábrándító, mert az jön le, hogy te is csak szórakozol vele, ezek után mit válaszoljon?
Ha csók is volt, biztos nem csak barátságot akar.
3/5 anonim válasza:
Ha így teszed fel a kérdést, abban már eleve ott a meghátrálás.
4/5 anonim válasza:
Miért kell ezt egyáltalán megkérdezni? Jobb helyeken az első csóktól számítják az együttjárást. Különösen ha már beleegyezett egy másik randiba. Te meg még mindig ott vagy elakadva, hogy lehet hogy csak barátságot szeretne? NEM LEHET. Nyugodj meg. Ne kérdezz semmit, csak csókold meg újra. (és újra, és ...)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm. igazatok van.
2011. jan. 6. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!