Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik fiút válasszam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiút válasszam?

Figyelt kérdés

Pár hónapja összebarátkoztam egy sráccal, legjobb barátok lettünk, azonban pár hete bevallottuk egymásnak, hogy egymásba szerettünk. Ismerem elég jól, ismerem a családját, a barátait...stb., minden nap találkozunk. Szerelmes vagyok belé. Ő 1 évvel fiatalabb nálam.

Viszont régebben volt egy srác, aki nagyon tetszett nekem, és most kezdeményezett nálam, randizni szeretne velem. Sajnos nem hallottam róla túl jókat alkohol, drog terén. :S Ő 6 évvel idősebb nálam, és külföldön dolgozik, csak heti 2-3 nap van itthon. Viszont nagyon tetszik és aranyosnak tűnik, csak kicsit tartok tőle. Nem szeretném őt sem elszalasztani, de azt sem, akit szeretek. Csak az utóbbival logikusabbnak tűnne, hogy összejöjjek, azért 20-on évesként biztosan érettebb, vele több jövőm lenne, nem?

Nem tudok dönteni, az én szívem is összetörne, ha vkit meg kellene bántanom, nem tudom hogy kerülhetném ezt el, mi lenne a helyes. Sajnos megtanultam, hogy nem mindig vezet helyes útra a szívem. :(

18/L

2010. jan. 19. 18:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem győzködöm magam, csak logikusabbnak tűnik az a választás. :S
2010. jan. 19. 20:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Az én szerelmem 2 éves és komoly inteligencia hiánya van..Elég szánalmas,hogy 17 éves ismerőseim jobban tudják mit akarnak mint Ő.Ne becsüld álá a fiatal fiut.

Szerintem nem is vagy igazán szerelmes ha a másik fiú is tetszik.Ha valaki szerelmes akkor senki nem szebb neki mint a szerelme.

2010. jan. 20. 15:53
 13/13 kolosszus22 ***** válasza:

Te is elég éretlen vagy ahogy elnézem, azt állítod szerelmes vagy a 17 éves srácba, pedig nem vagy, mert ha az lennél akkor nem lenne kérdés, hogy őt válaszd.

Szerintem csak most imponál neked, hogy egy 24 éves fickó jött be a képbe, kicsit menőbb lenne vele lenned és ennyi, vicces vagy.

2010. jan. 20. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!