Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik fiút válasszam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiút válasszam?

Figyelt kérdés

Pár hónapja összebarátkoztam egy sráccal, legjobb barátok lettünk, azonban pár hete bevallottuk egymásnak, hogy egymásba szerettünk. Ismerem elég jól, ismerem a családját, a barátait...stb., minden nap találkozunk. Szerelmes vagyok belé. Ő 1 évvel fiatalabb nálam.

Viszont régebben volt egy srác, aki nagyon tetszett nekem, és most kezdeményezett nálam, randizni szeretne velem. Sajnos nem hallottam róla túl jókat alkohol, drog terén. :S Ő 6 évvel idősebb nálam, és külföldön dolgozik, csak heti 2-3 nap van itthon. Viszont nagyon tetszik és aranyosnak tűnik, csak kicsit tartok tőle. Nem szeretném őt sem elszalasztani, de azt sem, akit szeretek. Csak az utóbbival logikusabbnak tűnne, hogy összejöjjek, azért 20-on évesként biztosan érettebb, vele több jövőm lenne, nem?

Nem tudok dönteni, az én szívem is összetörne, ha vkit meg kellene bántanom, nem tudom hogy kerülhetném ezt el, mi lenne a helyes. Sajnos megtanultam, hogy nem mindig vezet helyes útra a szívem. :(

18/L

2010. jan. 19. 18:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Minél előbb válaszz mert különben mind a kettőt elveszíted!És azt nem szeretnéd igaz?Halgass a szivedre,ne az eszedre!
2010. jan. 19. 18:14
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
nagyon érett lehet a 24 éves ismerősöd hogyha drogozik meg iszik...
2010. jan. 19. 18:18
 3/13 anonim válasza:
Válasz engem,lehet inkább valami másra vágy,mint ők...
2010. jan. 19. 18:37
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha visszaolvasod, amit írtál elég egyértelmű a választás. Ha biztos jövőt szeretnél, mindenképpen egy értelmes embert keress.
2010. jan. 19. 18:49
 5/13 kolosszus22 ***** válasza:

Kétszer sem biztos, hogy érettebb, sőt ilyen előélettel egész biztosan nem, az én ismeretségi körömbe sok huszonéves férfi van, és hidd el jó részük idióta bohóc akiknél állítom már 15 évesen is komolyabb ember voltam.

23/F

2010. jan. 19. 18:56
 6/13 A kérdező kommentje:
De egy 17 éves akkor is csak 17, és félek, bármikor előtörhet belőle, hogy ő még élni akar, bulizni...stb. :( Hiába szeretem, semmi értelmét nem látom pár hónapra összejönni vele. Még nagyon fiatal. A korához képest érett a gondolkodása, de egy komoly kapcsolatra nem hiszem, hogy kész lenne.
2010. jan. 19. 18:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Van egy Mr. Bean epizód, amikor nyaralásra készül, és ingeket válogat. Mivel a kézipoggyászba nem fér sok cucc, csak egyet akar elvinni, de nem tudja eldönteni, hogy melyiket. Kiteszi az összeset az ágyra, és egy mondókával kiszámolja, hogy melyik legyen. Kijön az egyik, de az nem tetszik neki, kiszámolja még egyszer, akkor kijön egy másik, de azt sem akarja elvinni, és ezzel elrakja azt, amelyiket valójában végig akarta. Most ezt csinálod te is. A drogos külföldön tartózkodó korelnököt akarod, de tipródsz rajta, hogy melyik legyen. Nehéz így segíteni.
2010. jan. 19. 19:06
 8/13 kolosszus22 ***** válasza:
Csak megpróbálod győzködni magad, kétszer sem biztos, hogy csak pár hónapra szólna a dolog, meg egyébként is férjhez akarsz menni vagy mi? A 24 évessel sem biztos, hogy pár hónapnál tovább lennél, sőt, szerintem vele járnál rosszabbul még ilyen szempontból is!
2010. jan. 19. 19:44
 9/13 A kérdező kommentje:
Miért járnék vele rosszabbul? Jövőre egyetemre megyek, másik városba, és mindenképp nehéz lenne találkozni, akármelyikkel is leszek.
2010. jan. 19. 19:54
 10/13 kolosszus22 ***** válasza:
48%

Jól van, látom győzködöd magad az idősebb mellett, itt már kétséges számomra, hogy a fiatalabb srácot szereted-e egyáltalán, tégy amit akarsz, csak a végén pofára ne ess!

23/F

2010. jan. 19. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!