Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy randizhatnék vele? (info lent)
Még mielött valaki leorditaná a fejem..olvassa végig a storyt
Ugy 3 hete megismertem egy srácot a chaten..
Jó poénnak indult..volt miröl beszélgetnünk.
Adatlapomon nincs kép..igy felvettük egymást msnre és mutattam neki egy képet..amin nem én vagyok...gondoltam a chaten való ismerkedés amolyan unalom üzés igy bele mentem a játékba..Szoval képet cseréltünk..majd mondta szivesen megismerne élöben is,..itt egy pillanatra ledöbbentem..terelt a szót..na meg a kifogásokat...
A srác annyira komolyan vett engem...hogy egyre gyakoribb lett köztünk a beszélgetést...szinte már természetesnek tünt.Szinte már erölteti a találkozást...amit 100%ig megértek..hisz átvertem..egy rohadt képpel..bánom hogy nem önmagam mutattam de fogalmam sem volt rola hogy idövel ez a beszélgetés más irányba fordulna..
már egy csomoszor összevesztünk a (nem)találkozáson..
Szeretném neki elmondani az igazat..öszinte akarok hozzá lenni..4szer probáltam elmondani neki..de még mielött leirhattam volna leoltott...jogosan.
Öszintén bánom amit tettem ezért szeretném helyre hozni a dolgokat..már ha lehetséges..
Tanácsokat kérek...és arra kérek mindenkit..hogyha lehetséges fejmosást ne kapjak..részesültem benne az elmult napokban töle böven.
chaten nem úgy van, hogy attól még, hogy ő ír valamit (épp leolt), te még be tudod gépelni neki, amit akarsz? Tehát nem lehet a másikba úgymond belefojtani a szót, mint élőben lehetne.
Nem látom a technikai akadályát a dolognak, ha tényleg le akarod írni neki, akkor leírod, semmilyen gyakorlati akadály nincs, ami ebben megakadályozna. Akár még oylat is csinálhatsz, hogy leírod a szöveget előre, és utána be ctrl c-ctrl v zed, ezzel még a lecsatlakozásra se adsz neki időt.
Tehát, hogy 4szer próbáltad leírni neki, de nem ment, nagyon hülyén és értelmezhetetlenül hangzik. Ez valami nagyon gyenge kifogás lesz.
1:msnen beszéltünk
2:igenis leoltogat...mivel folyamatosan irja a mondandóját.szinte szohoz se jutok..mire leirok egy szót ö addigra le ir nekem 2mondatot..
mindegy..abban igazad van hogy simán leirhatnám neki..de tudod van olyan hogy félek.
nem hinném hogy az lenne!
tök normális és rendes...
de hogy tudott ekkora fordulatot venni bennem valami ha unalomüzésként kezdtünk el beszélgetni?
a dolgot rendbe kell tenni, mert jelenlegi állás szerint el van cseszve.
2 megoldási lehetőség van
- a tipikus női megoldás: ódázgatod még egy kicsit a dolgot, aztán már végképp kezelhetetlenné válik a dolog, akkor elmenekülsz, és nem beszélsz vele többet, így nem kell szembesülnöd a problémával, amit a hibád okozott
-érzékelhetően te most ezt csinálod
- a másik: szépen leírod neki, hogy bocs, ez van, reméled meg tud bocsájtani. Könnyebbség, ha előtte megfogalmazod és leírod a szöveget, és csak be kell másolnod, így nem ott kell szenvedned vele, meg nehezebben fog elfogyni a bátorságod félúton
helyre hozni akarom nem még jobban elcseszni..
szoval az elsö kategoria kilöve..
mire megfogalmazom a mondandóm addigra karácsony lesz..gözöm nincs hogyan kezdhetném..
azért mégsem kezdhetem ugy hogy-bocs játszani volt kedvem de ez vagyok én..attol eljösz hozzám?
mekkora fordulatot venne igy
pedig ezt a részt már nem fogod tudni megúszni.
írj valami olyasmit, hogy a képküldésnél valami futó bolondság miatt nem a saját képedet küldted el, amit akkor még nem hitted volna, hogy bármit is számítani fog, később meg nem merted bevallani, ezért voltak aztán a kifogások. Elnézését kéred, reméled meg tud bocsájtani, most küldenéd a képet - ezúttal az igazit -.
Ha akár az új kép enm jön be neki, akár az események vették volna el a kedvét a dologtól, megérted, és ismételten bocsánat. Amennyiben viszont még így se ástad el magad teljesen, akkor nagyon örülnél, ha mégis sor kerülhetne a dologra.
kb. így. Ilyenkor (meg úgy általában is) a legegyszerűbb és hatékonyabb módszer az őszintén egyenesen a közepébe, azzal lehet a legkisebbet hibázni. Ezt nehéz néha, de ez az érettség és felnőttség egyik alapja.
Gondolj arra, hogyha még így is találkoztok majd, legalább lesz témátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!