Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis miért gondolják úgy egyesek, hogy egy randin a férfinak kell fizetni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 11. 10:37
11/21 anonim válasza:
ha ő hív el inni egy kávét például akkor ő fizet. ha én hívom akkor én. randira általában a férfi hívja a nőt így ő fizet. esetleg felesbe
12/21 Zizu5 válasza:
Szerintem ez az illem kérdése, első randin legalábbis minimum ő fizessen a többi majd később együtt megbeszélitek.Én nagyon kellemetlenül érezném magam ha egy nő helyettem fizetne a randin. 20/f
13/21 anonim válasza:
Szerintem is az a jó, ha mindig az fizet, aki meghívja a másikat. Egyszer a férfi, egyszer a nő...
14/21 anonim válasza:
mert le akarják húzni anyaglilag xd
15/21 anonim válasza:
EGyszer fizet ez, legközelebb a másik, ez így korrekt szerintem.
16/21 anonim válasza:
Hat en nagyon sok k_rva hozzaszolasat olvastam itt. :/ En soha nem fizetek egy lanynak csak ha a helyzet ugy hozza hogy szuksege van arra hogy fizessenek neki. Az a lany aki elvarja hogy penzt koltsenek ra az elso randin meg sem erdemli a figyelmem... 30, F
17/21 Bernadett92 válasza:
Én nem várom el, hogy beülős helyen randizzunk.
Kimehetünk a Margit-Szigetre sétálni, vagy a Városligetbe, Gellérthegyre, méghozzá ingyen-, és bérmentve. Vannak olyan lányok, akik eleve egy ingyen ebéd/ vacsi kedvéért randizgatnak, és ezt nem érzem annyira korrektnek. (egy vélemény)
18/21 anonim válasza:
Utolso jo nagy hulyeseget irtal. De ha tudod h lesz szex akkor.biztos fizetnel.... alpari nagy bunko vagy! Ha elhivok valakit randira akkor valoszinuleg szeretnek tole kapcsolatot, es megerdemli h fizessek neki egy kavet pl mert vonzodok hozza ugye. Elso randin nem szukseges eomenni 5 csillagos etterembe vacsorazni es ott hagyni 30 ezer ft-ot. Ezek a gazdagok reszortja nem az enyem/mienk! Nyilvan az is lehet benne van a pakliban h az elso randi volt az elso es az utolso mert lehet a lany rajon arra h meg sem az a ferfi a megfelelo szamara de akar lehet a ferfi jon ra h meg sem passzolnak ossze. Senki nem fog bele halni 500 ft-ba egy randin! Van mikor haveromnak vagy kolegamnak mondom h menjunk dobjunk be 1-2 sort es meghivom. Ugy kezdem h gyere meghivlak! Es akkor en fizetek nyilvan.
19/21 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha eleinte elhívod kávéra, beszélgetni, sétálni, sütizni. Egyik helyen sem kell hatalmas összegeket fizetni, az a pár száz forint a kávéra, vagy egy szelet tortára szerintem nem fog az éhhalálba sodorni. Az már más dolog, ha a lány olyan, akkor felajánlja, hogy kifizeti, amit szerintem nem érdemes elfogadni, hacsak nem erősködik. Az már más dolog, hogy ha szórakozni mentek és megívod valami, illene viszonoznia. Lehet nagyon régimódi vagyok, de mindig azt láttam, ha étterembe megyünk a férfi fizet, hülyén is érezném magam, ha nekem kéne.Nem azért mert ki akarom használni a pasit, de a fizetést, amennyiben ő hív meg az ő feladatának is tartom. Viszont mozijegyet, belépőt szívesen kifizetek, ezzel viszonozva a meghívást.
20/21 anonim válasza:
En meg se engdnem h a randin a lany fizesse reszet. Nyilvan ha nagyon nagyon nagyon eroszakoskodna es nem tudnam meggyozni akkor hagynam h rendezze a reszet de amugy nem! 2. Randin se hagynam! Ha mar kapcsolatban vagyunk akkor meg mindegy szerintem h kifizet az kialakul magatol ugy is! Egy kapcsolat lenyege a kelkitars, baratsag, segiteni egymasnak joban rosszban az legyen anyagias stb! Nem csak a szex a lenyeg sot az a legkevesebb... es aki szerintem ugy all hozza h egy lanynak nem fizet) az assa el magat jo meelyre. Amugy a margit szg-es es varosligetes randi is jo dolog, setalni, beszelgetni es esetleg egy udito a kezben ( amit pl a pasi fizet) teljesen hangukatos es remek) Jo kiirkaltam magam ! :D 26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!