Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis miért gondolják úgy egyesek, hogy egy randin a férfinak kell fizetni?
Mert altalaban a ferfi hivja meg lanyt, de szerintem elore beszeld meg hogy mindenki fizesse a magaet.
En pl. nem megyek el olyan randira ahol a fiu nem fizet, de vannak olyan lanyok akik felezik, meg van olyan lany is aki a fiuet is fizeti.
Az a férfi aki így gondolja, egyszerűen csak jól lett nevelve...
Az a nő aki így gondolja, két lábbal jár a földön és nyilván nem kormányhaver és tisztában van a pénz értékével és akár saját bőrén tapasztalta meg mit jelentenek a jelzálog, devizahitel és minimálbér kifejezések
"Az a nő aki így gondolja, két lábbal jár a földön és nyilván nem kormányhaver és tisztában van a pénz értékével és akár saját bőrén tapasztalta meg mit jelentenek a jelzálog, devizahitel és minimálbér kifejezések"
Orbitális kettős mércés hülyeséget írtál... Mitől lenne több pénze egy férfinak mint egy nőnek?!
nem kell
én nem szeretem h a fizetni akarnak akár csak egy kv v teát
majd kifizetem magam :-)
Én meg azt vallom, hogy az fizet, aki meghívta a másikat.
Pl. ha engem meghív egy pasi egy méregdrága étterembe,mert le akar nyűgözni, akkor ne várja már el tőlem (még akkor sem, ha felajánlom), hogy én fizessem ki, elvégre ő akart idejönni. Viszont: a következő randit én szervezem, én hívom meg és én is fizetem. Az első néhány alkalommal nálam ez így működött, aztán meg ha egy kicsit összmelegedtünk, úgyis megbeszéljük, hogy hova megyünk, ki mit fizet.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!