Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégis miért gondolják úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis miért gondolják úgy egyesek, hogy egy randin a férfinak kell fizetni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 11. 10:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Az elavult szokás, etikett lehet az oka.
2014. szept. 11. 10:42
 2/21 anonim ***** válasza:
40%

Mert altalaban a ferfi hivja meg lanyt, de szerintem elore beszeld meg hogy mindenki fizesse a magaet.

En pl. nem megyek el olyan randira ahol a fiu nem fizet, de vannak olyan lanyok akik felezik, meg van olyan lany is aki a fiuet is fizeti.

2014. szept. 11. 10:46
 3/21 anonim ***** válasza:
31%

Az a férfi aki így gondolja, egyszerűen csak jól lett nevelve...

Az a nő aki így gondolja, két lábbal jár a földön és nyilván nem kormányhaver és tisztában van a pénz értékével és akár saját bőrén tapasztalta meg mit jelentenek a jelzálog, devizahitel és minimálbér kifejezések

2014. szept. 11. 10:46
 4/21 anonim ***** válasza:

"Az a nő aki így gondolja, két lábbal jár a földön és nyilván nem kormányhaver és tisztában van a pénz értékével és akár saját bőrén tapasztalta meg mit jelentenek a jelzálog, devizahitel és minimálbér kifejezések"

Orbitális kettős mércés hülyeséget írtál... Mitől lenne több pénze egy férfinak mint egy nőnek?!

2014. szept. 11. 10:56
 5/21 anonim ***** válasza:
18%
Szokjon hozza, a kesobbiekben ugyis o fizet mindent, nem akarom mar az elejen becsapni.
2014. szept. 11. 10:58
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
"mitől lenne több pénze egy férfinak mint egy nőnek?" hát mert jobban megfizetik,akár ugyanazzal a munkával is.és a férfinak illik fizetni mert ez évezredes szokás.mint ahogy sok szexista dolgon ezen se nagyon lehet változtatni.ti többet kerestek,mi ingyen vacsizunk.ti vagytok az erősebbek,mi vagyunk az érzelmesebbek.persze kivétel mindenütt van,de ez általánosság.
2014. szept. 11. 11:15
 7/21 anonim ***** válasza:

nem kell

én nem szeretem h a fizetni akarnak akár csak egy kv v teát

majd kifizetem magam :-)

2014. szept. 11. 11:57
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én meg azt vallom, hogy az fizet, aki meghívta a másikat.

Pl. ha engem meghív egy pasi egy méregdrága étterembe,mert le akar nyűgözni, akkor ne várja már el tőlem (még akkor sem, ha felajánlom), hogy én fizessem ki, elvégre ő akart idejönni. Viszont: a következő randit én szervezem, én hívom meg és én is fizetem. Az első néhány alkalommal nálam ez így működött, aztán meg ha egy kicsit összmelegedtünk, úgyis megbeszéljük, hogy hova megyünk, ki mit fizet.

23/N

2014. szept. 11. 12:44
 9/21 anonim ***** válasza:
71%
Utolsóval értek egyet. Szeretem ha meghív egy pasi, akkor fizet is. Felajánlom, hogy fizetem a részem, de imponál ha elutasítja. Ilyenkor a következő randit én szervezem és nem engedem, hogy fizessen. A későbbiekben pedig kialakul, hogy felezünk vagy egyszer ő, egyszer én. Viszont ha már első randin fizetnem kell a részem, akkor tudom hova rakjam a kapcsolatunk anyagi részét és egyéb jellemvonások esetén lehet átgondolom a történetet, mert ha nem csak kapcsolatot keresek hanem komolyat, akkor ez a hozzáállás a későbbiekben is jellemző lesz rá. Tehát ha véletlen munkanélküli leszek vagy gyereket vállalunk és kevesebbet kapok, akkor kirak az utcára, mert nem tudom a saját felem fizetni? Lehet csak túlgondolom, de sajna ilyen vagyok és ilyen szempontból szeretem a hagyományokat.
2014. szept. 11. 13:30
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Úgy illik, az a normális, hogy az fizet, aki meghívja a másikat.
2014. szept. 11. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!