Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy randi során kinek illik fizetnie? A nőnek, a férfinak, esetleg mindenkinek a sajátját?
Én megsértődök, ha nem én fizetem az övét is, mindenhol. Ha találka közben beszalad egy boltba mondjuk csokit venni, akkor azt is. Igaz párszor már elgondolkodtam rajta, hogy miért vagyok ilyen balfa.
27F
28/fiú/dolgozom
Amennyiben a lány egyetemista, akkor én, ha már dolgozik, akkor felváltva vagy mindenki a sajátját.
alaphelyzetben a férfi hívja el a nőt
ilyenkor a meghívó fizet, azaz a férfi
a erkölcsös nő nem hívja el a férfit sehova, tehát nem is tud fizetni
Lehet, kicsit maradi vagyok, de én bár az első egy-két is mindig felajánlottam, hogy fizetem a saját fogyasztásomat, mégis sokkal-sokkal szimpatikusabb volt, ha ilyenkor a férfi fizetett és nem az érték számított, lehetett az akár egy kávé, egy fagyi, egy üdítő. Hanem maga a gesztus.
Később úgy gondolom, sok mindentől függ ki, mikor mennyit fizet bele a közös programba, meg lehet beszélni. Pl. ki hogy áll anyagilag, ki hívja meg a másikat. Vagy úgy, ahogy nálatok volt: ha hozzád átmegy, te főzöl neki, ő meg többször hív meg valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!