Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 5ik randi után amikor hosszu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5ik randi után amikor hosszu hétvégére megyünk illik felajánlani, hogy fizetem a részem? Lány vagyok

Figyelt kérdés
idáig mindig ö fizetett mozi vacsi fagyi de most már szeretném ha a felét mindig fizethetném de nem tudom illik e mindig ezt felajánlani vagy elég csak ritkán?Ha nem fogadja el hogy kifizessem mondhatom neki hogy jo de az ebédre vacsorára vendégem vagy?Vagy hogy csináljam hogy érezze hogy nem akarom hogy mindig ö fizessen.
2014. jún. 11. 08:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatod neki igen! Szerintem meg teljesen normalis ha a nő is fizet valamit vagy elfelezik a dolgot.A férfiak sokszor túl udvariasak akarnak lenni.
2014. jún. 11. 08:51
 2/13 anonim ***** válasza:
59%
Vendéglátóhelyeken hagyjad hogy fizessen, nekünk ciki ha a nő fizet, viszont a szállásodat már fizesd. Ha a szállás a srác révén ingyenes (pl. családjáé), akkor készítsél egy-két alkalommal valami kaját (ne várd el, hogy állandóan büfében, étteremben egyetek), amihez meg vásárold Te az alapanyagokat.
2014. jún. 11. 09:06
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

már első randin is illett volna felajánlani... -.-

(persze a fiúnak első randin meg illik ezt visszautasítani)

nem értelek... mit csinálsz??

vagy így, vagy egyszer ő, egyszer te. meg amikor te hívod valahova, akkor azt ajánld fel, hogy te fizeted az egészet!

2014. jún. 11. 09:32
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem teljesen alap, hogy nagyjából egyenlő arányban fizessétek a dolgokat. Ha ebbe a pasi nem megy bele, akkor nagyon szexista
2014. jún. 11. 09:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ajánld fel. Vagy elfogadja, vagy nem, de ez szerintem mindenképp egy szimpatikus gesztus, meg én természetesnek is gondolom, hogy nem mindent az egyik fél fizet.

Ha egyáltalán nem akarja engedni, akkor igen, jó ötlet, hogy meghívod ebédre, vagy vacsorára.

Az első randin nekem mindig szimpatikus volt, ha a férfi hívott meg, még akkor is, ha csak egy üdítőre, nekem akkora értéke van ennek a gesztusnak. De azért én már a másodiktól úgy készültem volna és felajánlottam volna, hogy fizetem a részem. Vagy ha nem, akkor legközelebb én hívom meg.

2014. jún. 11. 09:47
 6/13 A kérdező kommentje:
köszi igyekszem most már máshogy csinálni csak kellemetlenek tartom ha nem fogadja el hogy fizetem a részem vagy meghivom vacsorára.és ha a vacsorát amire meghiv a felét kiakarom fizetni ezt még a fizetés elött mondjam neki vagy miután fizetett odaadom a felét?nem ismeröshöz megyünk valami szállást intéz
2014. jún. 11. 10:24
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképp előre szólj, és szerintem ott a helyszínen fizesd ki a részed! Legalábbis nekem ez lenne szimpatikusabb.

21/F

2014. jún. 11. 10:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Ajánld fel, hogy fizeted, nem fogja (nem fogjuk) hagyni. Legegyszerűbb ha mindig felajánlod, ha más nem utána, hogy mivel tartozol, mert szeretjük ha egy nő önálló de nem fogjuk hagyni neki. Az meg hogy vendéged egy vacsira stb, szerintem elég jó pontot szerzel vele:)
2014. jún. 11. 11:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

"szeretjük ha egy nő önálló de nem fogjuk hagyni neki"

Te mi a halálról beszélsz? Azt csinál amit akar, nem te döntöd el, hogy mit hagysz neki :D. És amúgy nem értelek, én pl. tökre örülök hogy ha egy csaj meghív valamire.

21/F

2014. jún. 11. 11:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó félre értetted azt a mondatom :) Én is örülök, de férfi vagyok amíg tudom nem hagyom neki, hogy fizessen :)
2014. jún. 11. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!