Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 5ik randi után amikor hosszu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5ik randi után amikor hosszu hétvégére megyünk illik felajánlani, hogy fizetem a részem? Lány vagyok

Figyelt kérdés
idáig mindig ö fizetett mozi vacsi fagyi de most már szeretném ha a felét mindig fizethetném de nem tudom illik e mindig ezt felajánlani vagy elég csak ritkán?Ha nem fogadja el hogy kifizessem mondhatom neki hogy jo de az ebédre vacsorára vendégem vagy?Vagy hogy csináljam hogy érezze hogy nem akarom hogy mindig ö fizessen.
2014. jún. 11. 08:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam annyira erősködni, hogy én fizessek :D Csak fair módon
2014. jún. 11. 16:50
 12/13 anonim ***** válasza:
60%
Én akkor kérdezem meg, hogy mennyivel tartozom, ha már elhagytuk az éttermet, extrém esetben a vendéglátóipari egységben is megkérdezem, de csak szigorúan akkor, ha nem hallja más, tudom, hogy ez kellemetlenül tudja érinteni a férfiakat. Vagy elfogadják, vagy nem. Én meglehetősen feminista vagyok ezzel kapcsolatban, de sosem erőszakoskodom. Egy férfin rögtön látni, hogy úgyse fogja engedni vagy ha egyszer még megkérdezed, akkor örömmel elfogadja, hogy fizeted a részed. 5. randin szerintem illik felajánlani, hogy fizeted a felét, mind a szállásnak, mind a ételnek. Utazás előtt is felhozhatod a témát.
2014. jún. 17. 22:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen kifizettem mindennek a felét és elfogadta mondta jól esik:)
2014. jún. 17. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!