Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazi férfiak miért haltak ki?
Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába. -mondja a jó öreg Karinthy... Hát kedves kérdező, ezért.
Megnyugtatlak, nem haltak ki, csak rossz helyen keresgélsz. ;)
nem haltak ki ! velem él és idáig jól rejtegettem ! engem nem vitt sehova, nem vett semmit. te kicsit túl gondolsz az udvarláson. első randin hoz virágot vagy desszertet stb, de ha már ezeket elvárod elég szégyenletes. nem kisfiúk.. de miért kéne nekik minden egyes alkalommal vinni téged és a többi nő társunkat mindenhova, miért kéne mindig venniük valamit? nem azt mondom h nem esik jól vagy ha hoz agyon ütöm..a nők nem viszonozzák nem hálálják meg. sőt ha csak találkozgattok te neked egy idő után nem szimpatikus az illető akkor csak simán lepattintod és ezáltal letöröd azt a maradék önbecsülését is.
szerelmi kapcsolathoz igen, az kell amit leírtál, de ahhoz neked is úgy kéne hozzáállni. ha igazi férfit akarsz nem a kirakott mellel kell hódítani.. persze vannak az olyan férfiak akik nem éppen nevezhetőek férfinak.. velük nem kell foglalkozni. nem szimpatikus ne ragadj le rajta. nem kell mindig mindenen fent akadni meg bele ütni az orrunkat. a férfiaknak csak elegük van a hálátlan k*rvákból. ennyi a lényeg. mindig csak a pénz..a felvágósság..ez a világ már okosabb nem lesz.
1, A nők most emancipálódtak vagy sem? Ja, ilyen esetben nem.
2, A mai nőknek ilyen hapsi kell most:
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!