Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazi férfiak miért haltak ki?
Dowd, nagyon szomorú, amit leírtál, és tényleg lehet benne valami.
A nők már elszoktak a bókoktól, az udvariasságtól, a kedvességtől... és inkább csodálkoznak rajta, ha valakitől mégis megkapják. Úgy látszik, ez egy ilyen világ. Én megkaptam ezeket valakitől, én is csodálkoztam rajta, de nagyon jólesett, és bele is szerettem - csakhogy, mint kiderült, ez a nagy udvariasság csak arra ment ki nála, hogy minél több nőt elszédítsen. Ezek után már nem tudom, hogyan értékeljem, ha egy férfi így viselkedik velem.
Egyébként azt ne vedd zokon, ha visszahallod, hogy ki akartál kezdeni XY-nal, mert mondtál neki egy bókot - ez talán még jót is tesz a hírednek :-)
Dowd:
Ismét skizoid érzetem van veled kapcsolatban, dettó ugyan ez a tapasztalat. :-(
Bár én elhatároztam, hogy akkor is így viselkedek, ha nem fogadják el ... Azért, mert nekem van rá igényem, hogy egy nővel szemben tartsam magam - szerintem - alap udvariassági formulákhoz.
A bókolásról nem szoktam le, meg egyikről sem.
De tényleg nagyon megnézem "ki érdemli meg".
Megváltozni nem vagyok hajlandó.
Egyszerre :D És majdnem szó szerint.
Nem vagy az eltitkolt tesóm ? :D
caM008: Nagyon-nagyon jól teszed! Én is csak ezt tudnám javasolni minden férfinak! :-)
25/N
#16:
Tudtommal egyke vagyok ... bár mindig furcsálltam gyerekkoromban, hogy miért van két személyes emeletes ágyam :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!