Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igazi férfiak miért haltak ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazi férfiak miért haltak ki?

Figyelt kérdés
Sok kisfiú gondolja úgy, hogy egy nőnek nem kell udvarolni, virággal meglepni, vinni ide oda.. Tudtommal ezek kellenek egy szerelmi kapcsolathoz.
2014. szept. 11. 10:09
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
49%
nem minden nőt kell így megvásárolni ám
2014. szept. 11. 10:11
 2/35 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
A nők úgy gondolták, hogy a virág, az udvarlás és néhány randi a szükségesen túl az elégséges feltétele is egy igazi kapcsolatnak. De nem. Adni is kellett volna. De már késő.
2014. szept. 11. 10:18
 3/35 anonim ***** válasza:
49%
Még nem haltunk ki, csak elhajtotok a halálba bennünket, mert nem feltétlenül vagyunk 190 cm magas, kék szemű, izomagyú állatok.
2014. szept. 11. 10:20
 4/35 anonim ***** válasza:
74%
Az igazi férfiaknak tönkre tették a szívüket a nők ;)
2014. szept. 11. 10:26
 5/35 anonim ***** válasza:
Azért, mert a nők sokkal könnyebbvérűek lettek, és így a férfiaknak nem kell teperniük magukat.
2014. szept. 11. 10:31
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

#4:

Pont ilyesmit akartam taglalni én is ... :-(

Nem haltunk ki ... Csak visszavonultunk a rezervátumunkba a gyilkos nők elöl :-P

2014. szept. 11. 10:42
 7/35 anonim ***** válasza:
Kimondtad a lényeget, nőknek szokás udvarolni. Ahhoz pedig illik úgy is viselkedni, kívül-belül.
2014. szept. 11. 10:52
 8/35 anonim ***** válasza:
87%

Egyetértek :(

Nem haltunk ki. Csak nagyon megnézzük már kivel.

Amikor egy nőnek adok egy bókot és azt hallom vissza, hogy ki akarok kezdeni vele, leszokok a bókolásról.

Ha előre engedem az ajtónál egy köszönöm sem jön ki.

amikor egy étterem néz rám kerek szemmel, hogy fel akarom segíteni a kabátot, hogy de kiveszi a kezemből és felveszi és égek. Amikor kinyújtom a kezemet, hogy a buszról leszálláskor segítsek, vagy mozgólépcsőről lelépni de észre sem veszi és mint a hül*e állok ott kinyújtott kézzel.

Mennyire,m ennyire kevés Nő van...

Élünk, és virulunk hidd el. Egy Nő oldalán aki ezt értékelte már. És igen, kinevettek a barátnőkkel ha udvarolunk, és összeröhögtök tincsi korunkban. Elég egyszer megalázni minket és leszokunk róla k. gyorsan ám...

Nem én vagyok az egyetlen szerintem aki hosszan sorolhatná az ilyen "sebeit".

Azt kapjátok amit értékeltek...

2014. szept. 11. 11:00
 9/35 Pandas74 ***** válasza:
100%

Talan a legnagyobb problema az lehet,hogy az igazi nok is (tisztelet a kivetelnek)kihalofelben vannak.

Ertsuk ezt ugy ,hogy az udvarlast,a bokokat fogadni is tudni kell vagy ha nem a kivant szemelytol erkezik ,akkor is tapintatosan kezelni.Lassuk be ez manapsag nemigen megy....

Nem tanitja mar senki a nok ,es ferfiak szerepet,a megfelelo ismerkedesi formakat,semmi sem fontosabb az nos erdekeknel.(itt is tisztelet a kivetelnek)

Erre erosit ra ,a peldakepek , a kovetendo normak hianya mellett a manapsag ,a mediakban nepszerusitett kep az idealis,ferfirol,es norol!

Szinten ne varjunk csodat,amig a nok nem akarnak maguk melle tisztesseges csladapakat,viszont csungenek az egoista,az ontorvenyu,a "nagyvagany",sot akar az agressziv bunozoi hajlamu ferfiakon,meg akkor is ha megalazzak oket,csupan mert most a "normalis" nem meno.

Vagyis ebben az esetben is pusztan a "kinalat kielegiti a keresletet".

Magam peldajabol indulok ki.....regen volt mar,de ami a lenyeg:Akkori baratnom szakitott velem,osszejott egy masik ferfival(en akkor katona voltam)

Kertem ra ,hogyha mindenkepp szakit velem,legalabb ne erte tegye,hanem valaki olyanert aki megerdemli ot.

Hozzament,nem lett boldog,egyutt van vele pedig gyuloli......egyszer megkerdezetem Tole evekkel kesobb ,vegul miert nem az en felesegem lett....Valasza:MERT TUL JO VOLTAL!Megkerdeztem ugy erti-e hogy unalmas:Nem ,de a masik srac vaganysaga,jobban tetszett,meg a reszeges eletvitelevel egyutt is.

Szoval nem haltunk ki,csak nincs igeny rank!

2014. szept. 11. 11:01
 10/35 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, de tény, hogy manapság igen kevés férfi tud udvarolni. Aki meg tud, az is mire megy ki...?
2014. szept. 11. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!