Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazi férfiak miért haltak ki?
ahogy előttem mondták már: nincs ránk igény.
én maradok igazi férfinak, de nem sok sikerem volt eddig. ez van.
23F
Nem haltak ki, csak kevesen vannak. Gyenge kifogás, hogy nincsen rá igény. Az ember ne azért legyen olyan, amilyen, mert így sikeresebb lehet, hanem azért, mert ez önmaga. Ha nem jön belülről, akkor csak egy mutatvány, egy műsor lesz az egészből.
Szerintem az igazán udvarias férfiak magasról tesznek arra, hogy értékelik-e bennük ezt, vagy sem. Ők udvariasak, mert ilyenek és kész. Ez a részük. Lehet, hogy nem is tudnak róla, hogy azok, de ettől még a viselkedésük ilyen. Az, hogy ezt sok nő nem értékeli, nem e férfiakat minősíti, és ezért egyáltalán nem kell rosszul érezniük magukat.
Megoszthatok veletek egy személyes történetet a témával kapcsolatban? Ha reklámnak vagy ilyesminek minősül, nyugodtan töröljétek. Majdnem egy éve írtam:
szerintem megalázó levenni a másik kabátját... olyan, mintha nem nézném ki belőle, hogy egyedül is le tudja venni
nekem ez a viselkedés nem jön belülről, legfeljebb megjátszani tudnám, de azt meg nem fogom
#25:
Szerinted lehet, hogy az, de egyébként meg figyelmességnek hívják. Nem csak a kabát levétele a lényeg benne, hanem mondjuk azt fel kell akasztani egy magas fogasra, ahova el kell vinni, meg kell keresni. Figyelmes vagyok a partnerrel és megteszem neki.
Ezen az alapon az ajtót se nyissam ki, mert azt is ki tudja magának? Ne engedjem előre, mert végül is nem kerül hátrányba, ha utánam jön be ...
na mivan kérdező, magadra ismertél a kommentekben?
így van ahogy leírták. ott vagyunk mindenhol. csak nem mindenkinek. főleg nem azoknak akik elvárják. hanem akik hálásak érte.
#28:
Tehát, egy nő egy táskával a vállán - ami mindig van náluk - egy étteremben egy asztal előtt áll. Fogja a táskát leveszi a válláról, a keze el van foglalva ... ráakasztja a székre mondjuk. Ez alatt az idő alatt te mint férfi kihúzod a széked és leülsz - és nem lépsz mögé segíteni neki. Ezután, amíg te ülsz végignézed amint a nő leveszi a kabátját/zakóját/felsőjét és végignézed, amint a szemével keresve a fogast áttipeg a többi vendég között a terem másik végébe, majd vissza és leül veled szembe.
Igazad van! Pont le tudsz nyomni egy felest, amíg ezt végig csinálja és végül is meg tudta csinálni, nem lett volna nagy segítség, ha te segíted le róla és viszed el a fogasra ...
Az a baj tudod kedves kérdező, hogy már a f...szom se tudja, hogy mi a jó nektek. Ide vezetett az emancipációtok, most viseljétek a következményeit. Ha például mondjuk udvarias vagyok egy nővel akkor csicska vagyok, de ha nem akkor meg egy faragatlan tuskó.
Szóval az a baj, hogy a férfiak már belefáradtak ebbe mert ez olyan mint táncolni egy aknamezőn. Nem éri meg. Sajnos az a szomorú helyzet alakult ki, hogy nektek kell kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!