Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok olyan pasival, aki ritkán jár társaságba, kevés ismerőse van, és magányos hobbijai vannak?

Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 22:47
1 2
 11/16 anonim válasza:
19%

Kedves #9-es valaszolo, szovegertes 1-es, ulj le.

Kedves kerdezo. Az ilyes pasik altalaban jobban megbecsulik azt amit kapnak, szoval odaadobban szeretnek is valakit. Es ezt sok lany el is ismeri, habar neha inkabb a rosszfiukra buknak.

(egy pasi valasza)

2014. szept. 10. 23:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, én is ilyen lány vagyok. De ha benned felmerült ez a kérdés, valószínű az extrovertált lányok az eseteid.
2014. szept. 10. 23:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Én introvertáltként egy extrovertált fiúval járok, de nem is tudnám elképzelni, hogy egy hozzám hasonló magányos farkassal járjak. Két dudás nem fér meg egy csárdában, pláne, hogy én több dolgon tudok problémázni, mint amennyi impulzus ér, nekem ápolgatni kell a lelkemet. :D Ha még a barátom is olyan problémás lenne, mint amennyire én vagyok, nem tudom, meddig bírnánk egymást elviselni.
2014. szept. 10. 23:35
 14/16 A kérdező kommentje:

"De ha benned felmerült ez a kérdés, valószínű az extrovertált lányok az eseteid."

Ami azt illeti, ez igaz. Talán pont azért, mert én olyan befelé forduló természet vagyok, tetszik, ha egy lány könnyedebb, élénkebb.

2014. szept. 10. 23:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha ez azt jelenti, hogy egész nap otthon ül és nem csinál semmit, csak céltalanul éldegél, akkor nem. Ha csak annyi, hogy nehezen nyílik meg, és nincs 500 ismerőse, nem megy minden héten bulizni, akkor igen. Különben még vonzónak is találom a kissé megközelíthetetlen férfiakat.

Milyen magányos hobbijaid vannak egyébként?

2014. szept. 11. 08:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus, akkor igen. De ha elkezdene hisztizni, hogy nekem meg van saját életem, visoznylag nagy baráti társaságom, és nem ő az egyetlen ember, akivel szóba állok, és ha folyton a nyakamon akarna lógni, ott helyben kidobnám.
2014. szept. 11. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!