Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társaságba kellene járnom, hogy intelligens lányokkal találkozhassak?
Figyelt kérdés
Utoljára középiskolai osztálytársaim között volt a legtöbb lány. Egyetemen programozó szakon mondanom sem kell, hogy nem volt sok belőlük. A hobbijaim is inkább "fiúsak" jelenleg, ami talán nem meglepő. A baráti köröm is zömében fiúkból áll. Eljárnék én itthonról szívesen olyan helyre, ahol lehet ismerkedni, de nem tudom, hogy hová. Hol lehet megismerni okos, intelligens, egyedülálló 24-30 éves lányokat, akik tudnak angolul (most ez részletkérdés, hogy miért fontos), szeretik a klasszikus zenét, színházat, hangversenyt, lehet velük szinte bármiről beszélgetni, és inkább az okos, szelíd fiúkat szeretik? 31/F2014. febr. 22. 20:59
2/15 anonim válasza:
Könyvtárból is csak az, amelyik egyetemi városban van.
4/15 anonim válasza:
Könyvtár, Bp. Jazz-Club, hétvégén romkocsmák, komolyzenei koncertek /Müpa/ ... hirtelen ezek jutottak eszembe
6/15 anonim válasza:
Fú, ilyen lány ritka, mint a fehér holló, amúgy esetleg művészeti iskolákban, zeneművészeti, iparművészeti.
7/15 BringaManó válasza:
Hol laksz? (mondjuk településnév)
Amúgy Mensa, igen, az erre való. :-)
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Budapesten lakom. A könyvtár nem rossz ötlet, de általában az egy csendes hely, ott nem látom annak lehetőségét, hogy beszélgessen az ember, de mondjátok meg ha tévedek. A Bp. Jazz Club nem rossz ötlet, a müpa sem. Romkocsmákba járnak intelligens lányok? Megnéztem ezt a Mensa-t, nekem csak 121-re jött ki az online teszttel az IQ-m, azzal csak a 8%-ban vagyok benne, nem a felső 2%-ban, nem biztos, hogy egy annyira intelligens lány szóba állna velem :) Ez a művészeti irány sem lenne rossz, bár én inkább a "geek" vonalat kedvelném :) De tényleg köszönöm!
2014. febr. 23. 16:08
9/15 VGloria válasza:
Az okos lanyoknak macskajuk van, nem baratjuk :) Egyebkent az IQ nem sokat szamit, ne haragudj, ha most letorom a csiradat, nekem a sok okos pasim mind erzelmileg kisfiu maradt, szval segget lehet vele torolni. Van egyebkent EQ teszt ami az erzelmi intelligenciat meri. Tehat ha sir a no, akkor nem beszelunk focirol meg hogy ma eppen mennyire meleg van es a zacsink a combunkhoz van teljesen lapulva :P
10/15 BringaManó válasza:
Kölcsönösséget követelünk: ha foci és zacsi a téma, akkor a nő ne sírjon éppen.
Ha nem tetszik, keressen magának macskát.
;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!