Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társaságba kellene járnom, hogy intelligens lányokkal találkozhassak?
Figyelt kérdés
Utoljára középiskolai osztálytársaim között volt a legtöbb lány. Egyetemen programozó szakon mondanom sem kell, hogy nem volt sok belőlük. A hobbijaim is inkább "fiúsak" jelenleg, ami talán nem meglepő. A baráti köröm is zömében fiúkból áll. Eljárnék én itthonról szívesen olyan helyre, ahol lehet ismerkedni, de nem tudom, hogy hová. Hol lehet megismerni okos, intelligens, egyedülálló 24-30 éves lányokat, akik tudnak angolul (most ez részletkérdés, hogy miért fontos), szeretik a klasszikus zenét, színházat, hangversenyt, lehet velük szinte bármiről beszélgetni, és inkább az okos, szelíd fiúkat szeretik? 31/F2014. febr. 22. 20:59
11/15 VGloria válasza:
Attol fugg melyik tortent hamarabb es mi volt a kivalto ok :P A macseknal maradok mindenesetre :D
12/15 BringaManó válasza:
OK! Kinek a macsek, kinek a zacsek. ;-)
13/15 anonim válasza:
Az IQ és az EQ valamilyen szinten összefügg :)
Tudna valaki EQ-tesztet linkelni esetleg? Kíváncsi vagyok, mennyi jönne ki eredménynek :)
14/15 VGloria válasza:
Ez angolul van, nem tudom az jo-e...
Szerintem is osszefugg de nem minden esetben, pl. nehany szemelyisegzavarnal lehet nagyon magas IQ teszt eredmeny, az EQ viszont nagyon gyenge (aspergers)pl. Egyebkent meg en mar evek ota online jatekokban ismerkedem, nalam bevallt a parasztok kiszureseben, lehet ott is tudsz nezelodni. Bar az en helyzetem kicsit konnyebb,nyilvan sokkal tobb fiu jatszik,mint lany. Azert hajra :)
15/15 anonim válasza:
angolul tanulok egyetemen (nem anglisztika), tobb mint 10 eve zenelek, erdeklodo vagyok mindenfele temakorben, csak tul fiatal ;) 20/L viszont tanacsot nem tudok adni arrol, hogy hol lehetne hasonlo nokkel ismerkedni, mert en sem nagyon jarok el sehova :/ pedig lenne igenyem, de szinten nem tudom hova mehetnek ami megfelel a kriteriumaimnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!