Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Épp van nálam valaki,3 napra jött, de nem hozott táskát (ergo egy fogkefét, vagy váltóruhát sem), hogyan küldjem haza?
Bele az arcába mindazt, amit ide leírtál.Aztán irány a pályaudvar.
Ha megsértődik, mit számít már neked?
1: annyira sokkos voltam hogy kopni-nyelni nem tudtam..
5: ugy engedem be, hogy nem varom el senkitol hogy 6 orat vonattozzon egy par oras taliert, ha mar elotte tobbszor talalkoztunk!
Most kerdeztem hogy miert nem hozott semmit, azt mondta majd holnap nem kell foznom, majd rendel magunknak enni (azt hitte magamnak gondoltam valamit virag csoki..). Szoval rakerdeztem hogy fogkefet miert nem hozott meg valtoruhat? Azt mondta h majd az en fogkefem hasznalja, valtoruha meg nem kell mert csak itthon leszunk es igy nem lesz koszos.
Oke most dobom ki... XD
Úr isten.. O.O
Na és kidobtad már? xD
A te fogkefédet használná? :DD Ez komoly?
Az oké, hogy a ruha nem lesz koszos. Na de abban is alszik? És amiben vonatozott, abban van otthon is? Tiszta zokni, alsógatya? Ha haza nem is küldeném (pl mert egyébként bejön a srác), de elmennék vele a tescoba, hogy vegyen magának fogkefét, zoknit és legalább egy alsógatyát, és a véleményemet nem tartanám magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!