Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, lányok! Ahhoz is át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Ahhoz is át kell vágni a másikat először, ha később egy őszinte kapcsolatot akarsz? Ki hogyan csinálja? 17/F

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 10:49
1 2
 11/16 anonim válasza:

Mármint némelyik kit öklelnél fel?! Ezt nem egészen értem...

Meg a másik, hogy tény, hogy mindenki fél, hogy mi lehet a másik véleménye róla.. De ne gondolj egyből a legrosszabbakra! Mondjuk tudom, hogy nem olyan könnyű, én is túl szoktam parázni a dolgokat...

De ha valóban érdekled/ meglátja benned azt a kis pluszt, amire szüksége van, akkor lehetsz akármilyen is, úgyis szeretni fog. Ha meg nem, akkor mindenképpen halott az ügy..

Hidd el, tényleg tudom miről beszélek! Lehet ciki, de most vagyok 23, és eddig nem volt egy normálisnak mondható kapcsolatom se nem, ezelőtt a leghosszabb max 3hónap volt, és az is olyan, hogy no comment. Sokat szenvedtem én is a évek során a rosszabbnál rosszabb próbálkozások miatt.. Nem egyszer azt hittem, hogy "igen, Ő az igazi", és nem értettem a barátnőimet, hogy miért mondják azt, amit, amikor fel akarták nyitni a szemem. De mostmár belátom, hogy teljes mértékben igazuk volt, és milyen hülye is voltam. Mert túl sokat képzeltem bele azokba, és nem kellett volna. És most, amikor úgy éreztem, hogy nekem nem is kell pasi, nagyon jól megvagyok egyedül is, jött az, akit meg már tényleg nem adnék semmiért se! Még akkor se, ha féltékenységében az egész hajnalt végigtelefonáltuk, és nem tudtam ünnepelni a barátokkal..

És hidd el, hogy ha tényleg érdekled a lányt, azt úgyis észreveszed a viselkedésén... Majd adja a kis jeleket. Csak tényleg add önmagad, és ne próbálj meg szépíteni a dolgokon, ne mondj valótlant, mert aztán ha tényleg komolyra fordul a dolog, akkor csak Neked lesz rosszabb, ha magyarázkodnod kell, hogy "figyelj, az az igazság, hogy az nem is úgy van, csak jobb színben akartam feltüntetni magam előtted, és azért mondtam azt"... Mert ha tényleg erre kerülne a sor, lehet hogy a lány elhagyna miatta, mert azt gondolná, hogy ha ebben a kis apróságban füllentéttél Neki, akkor ki tudja milyen nagyobb dolgokban hazudtál még..

2010. jan. 18. 10:47
 12/16 A kérdező kommentje:
A lányokra értettem. Köszönöm a bíztatást! Akkor várok még türelmesen, majd csak jön valaki akit önmagamért érdeklek, és ezt képes is meglátni időben. Neked is sok sikert!
2010. jan. 18. 13:01
 13/16 anonim válasza:

Előbb-utóbb biztosan eljön! :) Csak türelem, és ne akard sürgetni a dolgokat...

És esélyes, hogy lesz pár rossz, mielőtt jön a jó, de azok is kellenek, hogy majd észrevedd (és értékelni tudd) az igazit! :)

Kitartás, és sok sikert a lányokkal! :)

2010. jan. 20. 12:56
 14/16 anonim válasza:

Nem szeretek ilyenekhez hozzászólni, de ma így ébredtem

Szóval, kicsit nehéz úgy segíteni rajtad, hogy nem pontosan írod le, hogy is vágod át a barátnődet (vagy a jelöltet) pontosan milyen tulajdonságokat rejtesz el, vagy esetleg milyen kis titkot nem mersz elmondani az életedből, de megnyugtatlak, hogy itt a sok őszintének kikiáltó ember is, teljesen más a kapcsolat elején.

Biztos észrevetted, hogy az elején minden kapcsolat milyen szép (meg még ezer nyálas ömlengést gondolj ide), a tipikus rózsaszín világban élnek a párok, ami, napok hetek és hónapokig is eltarthatnak. Ilyenkor mindenki boldog és csak a jót látja a másikban, aztán szép lassan felismerik egymás hibáját meg rádöbbennek sok apróságra, ami az előtt nem is zavarta őket, most meg annál jobban. Ezzel csak azt akartam kifejezni hogy minden csodás dolog ( amit romantikus regényben szerelemnek hívnak) elmúlik, valaki úgy fogalmaz hogy már nem lesz izgalmas a másik, meg mit tudom én hogy milyen szarsággal próbálják leírni,de a lényeg, hogy úgy érzik hiányzik valami és elkezdenek keresni másikat, mert milyen jó már az a rózsaszín köd….

Ezért az én tanácsom az, hogy a te szavaiddal élve b**zd vagyis vágd át mint a sz*r nyugodtan az elején, ha persze ez nem olyan dolog hogy két szeretőd van otthon vagy 3 gyerek, remélem érted, valamilyen szinten tiszteletbe kell tartani őt is, ezért csak olyan dolgokat titkolj, amit érte teszel és nem magadért. Amúgyis minden pasit a csaja nagydumás, vagánynak akar látni aztán úgyis rájön hogy sírsz a ”Love story” után, és hogy nem is vagy igazi szőke csak a fodrászod ügyes…

Egy gondolat még ami nem a kérdéshez vág, de fontosnak tartom elmondani, hogy ne felejtsd el hogy a csaj nem az életed, hanem csak az életed egy része. Vagyis ha lesz barátnőd azután is keresd azokat a dolgokat amik boldoggá tettek a szép csajmentes időszakban, vagyis ne a haverokkal tölts kevesebb időt hanem a barátnőd töltsön velük és veled több időt, és ne a rózsaszín undormány éltessen, hanem te éld az életed. Talán így nem lesz olyan szép az eleje (valakik szerint, de szerintem ugyanaz), de biztos vagyok benne, hogy azután is ott lesz a csaj és lesz újra egymásba esés, meg nagy love!

Csak ennyit akartam, amúgy csak akkor fogad meg, ha tetszik, mert én se vagyok tapasztaltabb (21/F).

2010. jan. 23. 01:38
 15/16 A kérdező kommentje:
Te aztán korán ébredsz!!:D Félreértés, mert én nem akarok senkit átvágni, éppen ezért is kérdezem, hogy tényleg kell e, mert fenntartani a látszatot tényleg túl nagy meló nekem hosszútávon. És a te módszered neked már bevált? Úgy 1-2 hét után is? Vannak jó csajozós dumáid???
2010. jan. 23. 14:15
 16/16 anonim ***** válasza:
És arra nem gondoltál még, hogy ha valakinek a kezdetektől fogva más képet festesz magadról, és összejöttök, akkor neki nem is Te kellesz, hanem az a "lefestett másik"? És amikor majd feltárod igazi éned, már nem is akar Téged, hiszen ő mást ismert meg? Például nem szereted a vaníliapudingot (mondhtani utálod). Veszel egy csomagolás alapján ítélve csokipudingot (az szereted), de amikor kibontod, csak akkor veszed észre, hogy nem csoki, hanem vanília. És így már meg sem ennéd . . .Tehát a lánynak sem valószínű, hogy kellenél, miután másnak ismert meg . . . 22/L
2010. jan. 25. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!