Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, lányok! Ahhoz is át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Ahhoz is át kell vágni a másikat először, ha később egy őszinte kapcsolatot akarsz? Ki hogyan csinálja? 17/F

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 10:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért, te mindenkit átvágsz? Először.
2010. jan. 15. 10:54
 2/16 anonim ***** válasza:

Loool... te jól vagy??

Miért kellene sorba mindenkit átvágni??

Én nem... nekem idáig mindegyik őszinte volt....

és neked??

17L

2010. jan. 15. 10:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetőleg még az elején a legjobb átvágni, aztán csak folytatni kell.Később meg legyél megbántva- hogyha mégsem jön be a kapcsolat-, hogy te mi mindent megtettél érte, még az átvágást is, pedig az milyen nehezedre esett.
2010. jan. 15. 10:57
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem átvágni akkor, hanem jobb színben feltünni, kicsit megtéveszteni, nehogy nagyot koppanj, és onnantól már könnyebb?
2010. jan. 15. 10:59
 5/16 anonim válasza:

Nem tartom túl szerencsésnek, ha próbál az ember másnak tűnni, mint amilyen valójában. Mert később adódhatnak emiatt kellemetlen helyzetek, amikor a másik fél rájön, hogy mégse az vagy, mint aminek mutattad magad!

Mondjuk én alapból az őszinteség híve vagyok, olykor túlzásba is viszem, és emiatt szívok, de akkor is jobb mint a "kétszínűség".. Pl. a Kedvesemmel is meg se próbáltunk szépíteni a tulajdonságainkon. Sőt nálunk a másik véglet volt, ugyanis a kapcsolatunk elején közölte velem, hogy gondoljam át megéri-e ez az egész nekem, mert Ő ilyen meg ilyen... Értékeltem az őszinteségét, és persze pozitívan csalódtam, mert nem is olyan rossz Ő, mint ahogy beállította magát. :)

L/23

2010. jan. 15. 11:39
 6/16 A kérdező kommentje:
De valahogy csak megkell nyerni az illetőt. Ha nem lépjük át azt a határt, akkor hogyan?
2010. jan. 15. 11:47
 7/16 anonim válasza:

Mondjuk az természetes, hogy az emberek a kapcsolat elején nem a rossz tulajdonságaikat hangsúlyozzák, hanem megpróbálják "álcázni"...

De hogy mivel nyerd meg?! Azzal amilyen vagy! Engem legalábbis az illető személyisége szokott levenni a lábamról...

Mint ahogy az egyik kedvenc idézetem is mondja: “Valakit szeretni azt jelenti: egy mások számára láthatatlan csodát látni. ”

Na most emiatt lehet, hogy egy érzelgős, romantikus idiótának néztek, de tényleg így gondolom. Pl most se tudom megfogalmazni, hogy mi is fogott meg a Páromban, de valami nagyon.. Pedig hidd el, Neki is van nem is egy hibája.. :)

2010. jan. 15. 13:01
 8/16 A kérdező kommentje:
Ez szép volt! Bár nem vagyok lány... Még valami konkrét ötlet?
2010. jan. 15. 13:27
 9/16 anonim válasza:

Konkrét ötletet nemigen lehet adni, hisz minden ember más és más, és így nem ugyanaz jön be nekik..

Illetve szerintem tényleg az őszinteség a legfontosabb. Valamint ha őszinte tartós kapcsolatra vágysz, akkor figyelj oda a másikra! És ne csak Te legyél a fontos!

Szerintem legalábbis ezek a legfontosabbak

2010. jan. 18. 09:24
 10/16 A kérdező kommentje:
Van benne igazság! De hogyan tudnék odafigyelni a másikra az elején, ha közben folyton azon parázom, hogy milyen rémségeket gondolhat rólam? Ilyenkor legszivesebben felöklelném némelyiket...
2010. jan. 18. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!