Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor szoktátok elhívni randira egy társkeresős lányt?
Én múlt hét kedden találkoztam egy illetővel társkereső oldalról. Kb 3 hétig elég intenzíven beszélgettünk, megismertük egymást,és ő hívott el randira.Írásban történt a randikérés, és az egyeztetés is, de előtte beszélgettünk telefonon.Hány évesek vagytok?
Ami a beszélgetést illeti, én is elég nehezen oldódom, de ő elég sokat beszélt, főleg a munkájáról.Úgy gondolom az 1. randin sok téma lehet. Ha nem jut eszedbe semmi kérdezd a hobbijáról/munkájáról/suliról vagy a családjáról vagy bármiről amiről tudod, hogy az érdeklődési körébe tartozik!
Azóta is beszélgetünk, igaz 2. randit még nem kért, de célzott rá, hogy szeretne még látni :)
Remélem valamelyest segítettem.
23L.
Pár éve aktívan randiztam. Az 1 nap és a 3 hónapok között mozgott a randira hívásra való idő, de ezek extrém esetek. Általában egy hét alatt el lehet dönteni, hogy akarunk-e találkozni, de persze ez függ attól is, hogy mennyit "beszélünk".
Én szinte sosem beszéltem, csak leveleztem randi előtt. De telefonszámot cseréltünk a találkozó előtt.
A téma miatt sosem izgultam, hiszen azért találkozok a lánnyal, mert érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!