Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megcsokoljam? Ti hogy szoktato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsokoljam? Ti hogy szoktatok ezt?

Figyelt kérdés

Van egy lany akivelszerintem jol haladunk. En nagyon megkedveltem es szerintem o is engem. Meg szeretnem csokolni de ez lenne az elso es nem tudom elkepzelni hogy lehet ezt kezdemenyezni... Nem szeretnem hogy rosszkor probalkozzak vagy ilyesmi. Igy is elegge izgulok nem hogy meg ez! :D Ti hogy szoktatok ezt?

17/F

2014. júl. 29. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
érzed mikor megfelelő a pillanat
2014. júl. 29. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
ne izgulj ezen, fog az magától menni, ha eljutsz odáig. és a megfelelő pillanatot biztosan fogod érzeni, nyugi :) pl. amikor randi végén hosszan egymás szemébe néztek a lánnyal, finoman simogasd meg az arcát, húzd közelebb magához, és csókold meg. sok sikert! :)
2014. júl. 29. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyan azt mondom mint az előző :D habár azerintem minden randi közben beüt a kínos vagy nem kínos csend. Na akkor. Mélyen nézz a szemébe, húzd Közelebb, egy csábos mosoly, közben megsimítod az arcát és megcsókolod :D( fogd meg a berekát,úgy húzd Közelebb :D )
2014. júl. 29. 15:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha bizonytalan vagy, hogy mit szólna hozzá: mikor úgy érzed, megfelelő a pillanat (pl. elég közel vagytok egymáshoz, és beáll a már említett csend, és úgy látod, már-már várja), nézz a szemébe, próbálj olvasni belőle, valóban szeretné-e vajon, és ha igen, lassan hajolj közelebb, de ne letámadva, hanem esetleg megvárhatod, hogy az utolsó néhány centit ő tegye meg feléd.
2014. júl. 29. 16:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy puszild meg először az arcát, és ha pozitívan reagál, akkor egyre közelebb a szájához, majd a száját is.
2014. júl. 29. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó jól mondja, de szerintem itt még nem volt randi sem!

Először azzal kellene kezdeni, hogy elhívod valahova.

2014. júl. 29. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!