Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vihetnem elso randira, megcsokoljam? (Tovabb lent! )
Sziasztok!
Elosszor is bocsi az ekezetek hianya miatt, de telefonrol irok.
Van egy lany, akivel szinte mindennap talalkozok es tudom, hogy tetszek neki. Beszelgettunk mar eleg sokat szerintem az elmult hetben, es ma elhivtam kettesbe valahova, csak meg nem tudom, hogy hova menjunk, valami tipp? A masik kerdes pedig az, hogy mivel tudom, hogy tetszem neki es nekem is nagyon bejon, be probalkozhatok-e nala? Marmint csokra gondolok. En mar nem tudok tovabb varni, pedig az elmult kethetben kezdtunk el rendszeresen beszelgetni. Tudom, hogy elso randin nem illene ilyen, de szerintem itt mas a helyzet. Es szeretnem megtudni, hogy akare valamit tolem, vagy nem. Szerintetek???
Elore is koszi a valaszokat!
első randira NE vidd el moziba és ne csókold meg, de ez az én személyes véleményem.
1 laza kirándulás, séta, kajálás.
legyél figyelmes és vicces, nézzél ki értelmesen és moss fogat. (igen beszélgetés miatt is kell nem csak ha kefélés vagy csók van kilátásban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!