Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány akit szeretek már 8 éve úgí érzem itt az ideje annak hogy megcsókoljam és hogy megkérdezzem:Járjunk?
Figyelt kérdés
Volt egy lány még nagyon-régen még óvodában aki megtetszett. Aztán teltek az évek és én nekem egyre jobban tetszett a lány. Végül bevalottam hogy szeretem és azt mondta HOGY Ő IS SZERET! És meg kérdezte 6. osztályba hogy járjunk-e. Én nem válaszoltam. Most 8. ba szeretnék vele járni. Hogyan kell csókolózni?2013. dec. 13. 17:53
1/7 anonim válasza:
Miért nem válaszoltál? Ja, mert tudatlan, éretlen kisfiú voltál...szóval elnézhető, és a csaj is elnézi remélhetőleg. Azért rosszak a gyerek kapcsolatok, mert ezekben még a felelősségvállalás 0, nyuszik vagytok, pedig amúgy működhetnének.
Szerintem egy szájra puszi elég lesz amúgy elsőre. De előbb hívd el valami romantikus helyre. Ez akár simán egy naplemente is lehet az egyik hídról nézve, vagy a tóparton, nem muszáj flancos, drága hely.
18/L
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.amúgy csak annyi hogy 10 éves voltam.bárki megcsinálta volna nem tehettem róla.
2013. dec. 13. 18:00
3/7 anonim válasza:
ne támadd le azzal hogy rögtön megcsókolod, hidd el, nem fog neki tetszeni, és az is lehet hogy már van pasija, vagy ő már nem akar veled összejönni, inkább hivd el randizni, és kiderül hogy összejön-e
4/7 A kérdező kommentje:
nincs pasija azért szoktam vele beszélgetni.nagyon jóban vagyunk barátilag.
2013. dec. 14. 13:11
5/7 anonim válasza:
Tehetsz egy próbát.A csókra nem tudok válaszolni mert még nem csókolóztam.
6/7 A kérdező kommentje:
oké köszönöm.
2013. dec. 17. 18:53
7/7 A kérdező kommentje:
megkérdeztem és azt mondta:NEM már más tetszik!
összeomlott bennem egy világ!
2013. dec. 18. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!