Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elkezdtem randizni az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem randizni az egyik volt csajom húgával, és a csaj most bekavart és a húga tökre kerül engem sztetek mit csináljak? :/

Figyelt kérdés

Összesen jártunk egy hónapot a lánnyal még vmikor tavasszal, nem is emlékszem pontosan mikor, igazából tök jelentéktelen volt... aztán szakítottunk igaz nem szép dolgokat mondtam neki akkor (de szakításkor ki mond szép dolgokat??) meg csináltam talán egy-két dolgot amit nem kellett volna de rég volt már meg csak egy hónap -.- nem nagy ügy.

És nemrég elkezdtem randizni egy csajjal 2 hete, én nem tudtam, hogy ő az exem húga, de az idióta bekavart, nem tudom, mit mondhatott rólam, de a húga először nekem állt FB-n, utána taliztunk, és annyit mondott, hogy nem akar többet velem beszélni :( Most szerintetek mit csináljak? :( nagyon tetszik a lány baromi jól néz ki nekem egyszerűen kell, nem bírom elhinni, hogy ilyen sz@rkavaró segg miatt nem lehet az enyém, valami tennem kell! Help pls

17/F

2014. aug. 7. 18:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
hmm..lehet, hogy a húga ugyanúgy vélekedik rólad..egy nyomorék akit elkerülne :)
2014. aug. 7. 18:59
 22/30 A kérdező kommentje:
Lol hidd el nincs mit szégyellnem, küldhetek, de mi a biztosíték arra, hogy nem dobod fel vhova? :D
2014. aug. 7. 19:03
 23/30 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert mielőtt kiderült, nagyon is úgy tűnt, hogy tetszem neki :P Azért nagyon rossz érzés ez nekem :(
2014. aug. 7. 19:05
 24/30 anonim ***** válasza:

Minden szándékom volt, hogy egy idiótát posztolgassak.

Külsőre lehet megfogtad, de belsőleg buktad :)

2014. aug. 7. 19:07
 25/30 anonim ***** válasza:
Látom, még mindig nem fogtad fel, hogy nem arról van szó, nem hinné el, hogy akarsz tőle valamit, hanem egyszerűen nem kellesz neki. Hiába tűnt úgy korábban, hogy igen, a nővérének hála jobban kiismert.
2014. aug. 7. 19:12
 26/30 A kérdező kommentje:
Egyetlen egy kis hülyeséget ismert meg és ez felülírt mindent ami előtte volt -.- ez nem igazságos
2014. aug. 7. 19:15
 27/30 A kérdező kommentje:
de am tényleg inkább tanácsokat szeretnék mint oltást thx
2014. aug. 7. 19:15
 28/30 anonim ***** válasza:

KAmuuuu

ha nem gáz vagy tanácsot itt ne fogsz kapni ha véletlenül igaz is te gyökér fszkalap

2014. aug. 7. 19:36
 29/30 A kérdező kommentje:
nem kamu csak reméltem vki hátha volt hasonló helyzetben és tud segíteni de mind1 -.- ha már kamut írnék ennél jobbat írnék lol
2014. aug. 7. 19:42
 30/30 anonim ***** válasza:

Drágám, ezt úgy buktad, ahogy azt illik.

Közölni akarod a csajjal, hogy jobban néz ki, mint a nővére. - Na ha ezt mi nálunk közölnéd, akkor hugom a töködet is lerúgná. Miért? Mert mi kitartunk egymás mellett, akárhányszor is veszünk össze.

Nyomoréknak nevezed a volt barátnődet egy egész ország előtt névtelenül - Ugyanaz lenne mint az előbb leírt dolog.

Velem közölnéd, hogy csak néhány alkalomra kellettem, hugomnak meg tennéd a szépet, szerinted elhinné? Lehet, hogy szerinted a lányok nem a legokosabbak a világon, de azért nem hagyjuk egymásnak, hogy hülyét csináljon belőlünk egy pasi is. Szerinted elhinné, hogy ő másabb? Mert szerintem a nővérét is ezzel hülyítetted... Akkor ezek után mégis mit is akarsz a hugitól? Azt hogy higyjen neked? Ezek után? Valamilyen szinten lelkileg tönkre tetted a nővérét, és most azt gondolod, hogy a nyakadba ugrik?

Ja, meg elv az is, hogy a testvérek aktuális és volt párja is tabu! Lehet, hogy neked nincs testvéred és ezért nem tudod....

2014. aug. 10. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!