Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elkezdtem randizni az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem randizni az egyik volt csajom húgával, és a csaj most bekavart és a húga tökre kerül engem sztetek mit csináljak? :/

Figyelt kérdés

Összesen jártunk egy hónapot a lánnyal még vmikor tavasszal, nem is emlékszem pontosan mikor, igazából tök jelentéktelen volt... aztán szakítottunk igaz nem szép dolgokat mondtam neki akkor (de szakításkor ki mond szép dolgokat??) meg csináltam talán egy-két dolgot amit nem kellett volna de rég volt már meg csak egy hónap -.- nem nagy ügy.

És nemrég elkezdtem randizni egy csajjal 2 hete, én nem tudtam, hogy ő az exem húga, de az idióta bekavart, nem tudom, mit mondhatott rólam, de a húga először nekem állt FB-n, utána taliztunk, és annyit mondott, hogy nem akar többet velem beszélni :( Most szerintetek mit csináljak? :( nagyon tetszik a lány baromi jól néz ki nekem egyszerűen kell, nem bírom elhinni, hogy ilyen sz@rkavaró segg miatt nem lehet az enyém, valami tennem kell! Help pls

17/F

2014. aug. 7. 18:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

"a húga tök más, sokkal jobban néz ki, nagyon tetszik, és tök más amit érzek iránta :("

- És most képzeld el, hogy az exed is esetleg éppen így érzett irántad...

2014. aug. 7. 18:43
 12/30 A kérdező kommentje:

ok most nem az érdekel, hanem az, hogy mit tehetnék?

szerintetek ha bocsánatot kérnék attól a nyomoréktól akkor kapnék a húgától egy esélyt? :/

2014. aug. 7. 18:45
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

"a húga tök más, sokkal jobban néz ki, nagyon tetszik, és tök más amit érzek iránta :("

ahha..szóval jól néz ki, és nálad ez már a szerelem? Nőj fel szívem, egy értelmes lány ha megismer nem jön össze veled ;)

2014. aug. 7. 18:47
 14/30 A kérdező kommentje:

:D:D

már bocs de az a csaj tényleg nagy hülye volt ha komolyan gondolta hogy én hosszútávon járni fogok vele :D jó nem volt annyira gáz külsőre de azért annál jobbat is kapok :P meg még idegesítő is volt ahányszor szóba álltam egy másik csajjal mindig ment a hiszti meg nézegette a telefonomat kivel beszélek utána azon is ment a hiszti... stb stb szal az eleve esélytelen volt.

15/30 anonim ***** válasza:
gáz vagy.
 16/30 anonim ***** válasza:
Ásd el magad, mert k***csög vagy! Testvér a testvérével nem fog kicseszni!
2014. aug. 7. 18:48
 17/30 anonim ***** válasza:
Azért vitatkoznék azon, ki is itt a nyomorék... de kizárt, hogy így legyen esélyed, mert annyira okosak, hogy átlássanak a dolgon, és nem volna őszinte a bocsánat kérésed. És a helyedben nem is próbálkoznék, mert ha valami pozitív jelet mutatna a húga, elég valószínű, hogy csak valami módon bosszút állna a nővére miatt rajtad.
2014. aug. 7. 18:49
 18/30 A kérdező kommentje:
ha még egyszer tudnék talizni vele meg tudnám magyarázni sztem h ő sokkal jobban tetszik :( sztem meg tudnám győzni. Csak nem tudom hogy talizhatnék vele amikor törölt ő is mindenhonnan rájuk meg csak nem törhetek!
2014. aug. 7. 18:55
 19/30 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy perpill csak a nyomorékkal tudnék kapcsolatba lépni, de azt meg elkerülném, ha lehet...
2014. aug. 7. 18:58
 20/30 anonim ***** válasza:

Azzal nem fogod a kegyeibe lopni magad, hogy ötvenszer közlöd vele, hogy ezerszer jobban néz ki, mint a nővére.

De mostmár iszonyat kíváncsi lettem, nem küldesz egy képet magadról, hogy mégis mire vered magad ennyire?

2014. aug. 7. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!