Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még csak 13 éves leszek, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még csak 13 éves leszek, de mindenki többnek néz, és mikor az utcán megyek, padon ülök, akkor dudálnak, bámulnak, rámmosolyognak. A férfiak a kocsijukból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
...ez jó is, mikor nincs éppen barátom,de mikor van,akkor rossz,mert,ha véletlen pont mellettem van ő,és aközbe csinálják,akkor mindig feldühödik,és nem tudom,hogy mit csináljak.Nem szoktam annyira kihívóan öltözni,lécci adjatok tanácsokat,hogy mit csináljak,hogy 1részt,ne dühödjön fel a barátom,másrész,hogy ne csinálják ezt a férfiak.
2008. aug. 4. 15:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

velem is ugyanez van csak én 15 vagyok és 17nek néznek..xD

pasimmal több mint egy éve vagyok együtt és ö "büszke" rá mert tudja h csak öt szeretem és egyáltalán nem flörtölgetek senkivel

örülj neki h sokan jó csajnak tartanak :)

magyarátd meg pasidnak h nincs mitöl félnie

sok szerencsét!

B.

2008. aug. 5. 14:55
 12/12 anonim válasza:

Azt a pasit aki ezen feldühödik le kell cserélni mert szerintem gyárihibás.:))

Tudok is valakit...

Ha látok 1 szép lányt én is +fordulok utána az utcán.:D

"You are beautifull" EZ VAN (SpriteXD)

Örülj neki!(majd 80 évesen visszagondolva...)

Ellene semmit nem tudsz tenni.

(talán mégis...TÉLIKABÁT:)

--------

Mr. Bean

--------

2008. aug. 7. 02:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!