Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Még csak 13 éves leszek, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még csak 13 éves leszek, de mindenki többnek néz, és mikor az utcán megyek, padon ülök, akkor dudálnak, bámulnak, rámmosolyognak. A férfiak a kocsijukból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
...ez jó is, mikor nincs éppen barátom,de mikor van,akkor rossz,mert,ha véletlen pont mellettem van ő,és aközbe csinálják,akkor mindig feldühödik,és nem tudom,hogy mit csináljak.Nem szoktam annyira kihívóan öltözni,lécci adjatok tanácsokat,hogy mit csináljak,hogy 1részt,ne dühödjön fel a barátom,másrész,hogy ne csinálják ezt a férfiak.
2008. aug. 4. 15:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%

Megnyugtatlak, hogy a 11 éveseknek is előszeretettel dudálnak.

Kerüld a forgalmas helyeket a barátoddal és minden meg van oldva. Mást nem tudsz tenni. Vagy oda akarsz menni egy dudálóshoz és: kérem ezt a papírt híresztelje: ne dudáljanak nekem amikor a barátommal vagyok! és a te képed? Na, ugye, ugye. Kerüld a forgalmas helyeket.

2008. aug. 4. 15:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Idegesítő, de figyelmen kívül kell hagyni. A barátod pedig igenis értse meg hogy nem te tehetsz róla.
2008. aug. 4. 15:54
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Szia csaja, én teljes mértékben megértelek, én is 13 éves vagyok és velem is ugyan ez a helyzet.. Amúgy szerintem még fiatal vagy ahhoz, hogy járj valakivel, és ez alatt azt értem, hogyha már a nagybetüs SORS ilyen adottságokkal áldott meg, akkor használd ki, élvezd hogy tetszel mindenkinek, és nem pedig egy szerencsétlen pasas mellett kell szenvedni, mindig arra gondolni hogy mikor hagy ott téged hogyha megnéznek, ez amugy sem a te hibád... Sok sikert! :) :)
2008. aug. 4. 16:02
 4/12 anonim válasza:
50%

szia!szerintem a baratodat azal tudnad megnyugtatni valamennyire ,hogy azert dudalnak ,mert szep vagy.elvegre azert van veled vagy azert szeret, mert szep vagy.es esetleg mikor a baratodal kimentek az utcara probalj meg meg szolidabban oltozni ,evvel is utalva arra , hogy te nem akarod rajta kivul masnak a figyelmet magadra vonni.

Fel a fejjel es minden jot!

2008. aug. 4. 16:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Velemis ugyan ezvan de nálam más a helyzet én 15 vagyok de mindenki néz akkor is ha a barátommal vagyok és persze ő meg álandóan mondja h minek néznek:D

ne figyelj oda rájuk mást ugyse tudsz csinálni!!

2008. aug. 4. 17:42
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

Semmit sem kell tenned!Élvezd ki csendben, magadban, hogy tetszel valakinek...

Amúgy 13 évesen inkább a tanulással foglalkozz, vagy a barátnőiddel töltsd a szabadidődet, és ne járj senkivel...ha már most kiéled magad mit fogsz csinálni 17-18-20 évesen???Rengeteg időd van, ne légy már most egy kiélt k....

2008. aug. 4. 17:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát időebbnek nézel ki a korodhoz képest

Én 17 éves vagyok és tavaj nyáron egy pasi 14 évesnek nézett.

Meg tegnap egy másik pasi 12 nek tippelte meg a koromat :S

Alig akarta elhinni hogy 17 éves vagyok

2008. aug. 4. 18:12
 8/12 anonim ***** válasza:
54%

Hapsid helyébem nagyon vigyori pofám lenne ha látnám a sok kant epekedni a utánad :D

Amúgy nem lehet, hogy azért nem szereti ezt mert leállsz velük flörtölni? Még ha nem is gondolod komolyan? Ha semmibeveszed őket és le se szarod és a barátod tudtára adod, hőgy ő a mindened és a legfontosabb, akkor tuti nem lesz idegbeteg. Éreztesd vele, hogy nem más kell hanem ő és nem lesz ideges, hanem talán még egy ördögi vigyor is kiül az arcára :D

2008. aug. 4. 20:00
 9/12 A kérdező kommentje:
nem állok le flörtölgetni,egy kicsit sem.
2008. aug. 4. 21:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Örülj neki!
2008. aug. 4. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!