Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ez egy kicsit hihetetlen. Vagy tényleg ekkora mázlista vagyok?
Leszögezném hogy nem lelem örömöm kamu kérdések kiírásában. 100%-ig valós "történet" de egyszerűen próbálok nem naív lenni...
Egy chat oldalon találkoztam egy csajjal, aki egy tényleg gazdag családban él a fővárosban, de emellett még eszméletlenül jól is néz ki, és egy nap beszélgetés után le akar feküdni velem csak így semmiből
Énnekem ez kisvárosi átlagos gyereknek meg eléggé furcsa ez... nem lenne probléma éppen eljutni hozzá, csak kicsit fura ez nekem hogy ilyen egyszerűen egy ilyen tényleg 10/10es csaj akar tőlem ilyet.
Nektek nem lenne ez furcsa?
Ez eléggé kamunak tűnő dolog, de ha nem szerelemből akarja csak csupán szexkapcsolat céljából akarja, akkor igaz lehet a dolog, de készülj fel rá hogy ha belé szeretsz nem biztos hogy lesz is abból valami. Vannak ilyen lányok akik 10/10 esek, gazdagok és képesek akárkivel lefeküdni hogy kielégüljenek, vagy így keresik meg a számukra ideális partnert mert tudják magukról hogy anyagilag biztonságban vannak így azt csinálják amit akarnak. De ha tényleg igaz a dolog hogy ez lesz akkor használd ki a dolgot!
Én is megismerkedtem egy gazdag 10/10 es lánnyal igaz lefeküdni nem feküdtünk le és szerelem sem lett a dologból mert oké jól néz ki és én le is feküdnék vele, de szerelemből nem, mivel a stílusunk teljesen különbözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!