Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha a pasi a randin azt mondja, "hihetetlen vagy"?
Figyelt kérdés
Ez most pozitív egyáltalán?2014. máj. 8. 21:05
1/13 anonim válasza:
Nem, az extrém alacsony intelligenciádra utalt.
2/13 anonim válasza:
Szövegkörnyezet?
Ha vitáztok, és így zárja le, akkor nem hiszi el, hogy ennyire érthetetlen vagy.
Ha épp viccelődtök, jó a hangulat, akkor meg nem hiszi el, hogy ennyire király csajszival beszélget.
Most ebből az egy soros kérdésből honnan kéne tudnunk?
4/13 anonim válasza:
Te most komolyan kérdezted, vagy csak elfáradtál a hét vége felé??
6/13 WheneverYouWant válasza:
A kijelentés hangsúlyából és abból ahogy mondja lehet megmondani hogy milyen az értelme.
Mi így nem tudjuk megmondani...
7/13 anonim válasza:
nagyon nem mindegy hogy hogyan és milyen környezetben mondja... szerintem azért tudod érzékelni a különbséget, remélem
8/13 anonim válasza:
Attól függően mit csináltál lesz negatív vagy pozitiv a szónak a jelentése:)
9/13 anonim válasza:
Attól függ hogy mondja és mi történt előtte.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem vitáztunk, még csak most ismerkedünk. Álltunk a hídon, már nem tudom pontosan, éppen miről beszéltünk, aztán kis csönd majd ez. Én pozitívan fogtam fel, mert nem lett volna oka negatívra, szerintem. De elég szokatlan pillanatot választott hozzá, és ezért kértem megerősítést.
2014. máj. 8. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!