Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha a pasi a randin azt mondja, "hihetetlen vagy"?
Figyelt kérdés
Ez most pozitív egyáltalán?2014. máj. 8. 21:05
11/13 anonim válasza:
Ha azt se tudod miről beszéltetek akkor nem csoda hogy "aztán meg jött ez" XD Remélem ez a kérdés csak kamu.
12/13 anonim válasza:
Sok függ a hangsúlytól...
Nekem is ezt szokta mondani a barátom,de ahogy mondja abból tudom,hogy pozitívan érti:)
13/13 Saw Gerrera válasza:
Kedvesem, én nem vagyok egy gyakorlott nőcsábász, de ha a srác egyébként nem adja annak jelét, hogy elégedetlen veled, akkor az történt csupán, hogy nem hiszi el, hogy ekkora mázlija van. Jól nézel ki egyébként? Mert ha igen, akkor szinte biztos, hogy örül neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!