Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekem ez egy kicsit hihetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem ez egy kicsit hihetetlen. Vagy tényleg ekkora mázlista vagyok?

Figyelt kérdés

Leszögezném hogy nem lelem örömöm kamu kérdések kiírásában. 100%-ig valós "történet" de egyszerűen próbálok nem naív lenni...

Egy chat oldalon találkoztam egy csajjal, aki egy tényleg gazdag családban él a fővárosban, de emellett még eszméletlenül jól is néz ki, és egy nap beszélgetés után le akar feküdni velem csak így semmiből

Énnekem ez kisvárosi átlagos gyereknek meg eléggé furcsa ez... nem lenne probléma éppen eljutni hozzá, csak kicsit fura ez nekem hogy ilyen egyszerűen egy ilyen tényleg 10/10es csaj akar tőlem ilyet.

Nektek nem lenne ez furcsa?

2014. júl. 18. 13:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nézz utánna jobban de nem lehetetlen dugd meg helyettem is
2014. júl. 18. 13:33
 2/13 anonim ***** válasza:
hát nincs lehetetlen, de egy chat oldalon elég sok a kamus...
2014. júl. 18. 13:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Áginak hívják?
2014. júl. 18. 13:38
 4/13 A kérdező kommentje:

azon már túl vagyok mert egy rakás képem van már róla :D

annyit képet meg már szerintem nehéz összelopkodni netről...

2014. júl. 18. 13:39
 5/13 A kérdező kommentje:
nem Áginak
2014. júl. 18. 13:39
 6/13 anonim ***** válasza:
Kamu.
2014. júl. 18. 13:40
 7/13 anonim válasza:
Én is ismerek egy ilyen csajt, végül kiderült, hogy kamu... Mit tudsz róla, talán ugyanarról beszélünk?
2014. júl. 18. 13:40
 8/13 anonim ***** válasza:
Van, aki 600 képet tesz fel magáról facebookról és teljesen nyilvános a fotóalbum, magyarán bárki hozzáférhet.. ne legyél ilyen naiv fiam XD
2014. júl. 18. 13:47
 9/13 A kérdező kommentje:

Ez is igaz...:D

Éreztem amúgy... :D csak gondoltam megkérdezlek titeket:D

2014. júl. 18. 13:51
 10/13 anonim válasza:

Nagyon valószínű, hogy kamu. Viszont, ha mégse, akkor bánni fogod, ha nem jön össze. Esetleg kérj tőle egy olyan képet, amilyenje tuti nincs (pl jobb kézzel fogja meg a bal fülét, vagy webcamozzatok, stb.)

Egyébként, melyik oldal ez? :D

2014. júl. 18. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!