Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet valamit?
Van egy lány akibe régen szerelmes vagyok, Ő is tudja hogy mit érzek iránta. Mikor megtudta azt mondta, hogy csak barátságot érez irántam. egy pár hónappal később írta, hogy mióta sűrűbben találkozunk Ő is kezd többet érezni barátságnál, de még várni szeretne mert nem szeretné hogy a gyerekes hülyeségek miatt mennyen tönkre a kapcsolatunk és a barátságunk is. ennek kb 2 hónapja, az utóbbi 2-3 hétben amikor társaságban találkozunk akkor nincs semmi különös jól elvagyunk meg minden, viszont ha ketesben találkozunk nem tudom hogy direkt vagy véletlenül, de mindig úgy van felöltözve, hogy itt ott azért megmutatja a bugyiját, ha esetleg lecsúszik a nadrágra ennyire társaságban azonnal fehúzza, viszont ha kettesben vgyunk nem foglalkozik vele. Meg ha kettesben vagyunk, szokott olyankokról is mesélni nekem, hogy pl a múltkor buliból kiment kiszellőztetni a fejét, egy ismerős srác utána ment és elkezdte fogdosni és hogy ő elhajtotta a p,csába, aztán a srác bocsánatot kért és ezen az egészen röhögve együtt mentek vissza a buliba.
Ezek a dolgok jelenthetnek valamit? (ilyeneket csak nekem szokott mesélni másnak nem, max még a legjobb barátnőjének, akivel már óvodás koruk óta legjobb barátnők.)
legyezgeti az önbizalmát és húzza az agyad.
ha akarna valamit nem vacakolna, hidd el. legyél vele, de ne éld bele magad. és ha lesz más lány, ne legyél rest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!