Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, bírjátok az ilyen nőket, akiknek nincs semmijük, de így reagálnak? , , A páromnak se pénz, se lakás, se kocsi, valamire való munkahelye sincs. Dolgozik, de nem valami nagy szám amit csinál, állítólag szereti. Lehet ilyennel tervezni a jövőt? "
En azert mondtam, hogy semmirekello, mert nincs jo munkahelye es ennyivel megelegszik. A lakas, kocsi, meg ilyesmik az mas tema. Azt orokolheti is, de a tanulasi lehetosegeit meg a munkahelyet o valasztja meg. Sokan a kornyezetemben megelegszenek annyival, hogy egy gyarban dolgoznak napi 12-14 orat apropenzert. Ha a pasinak eleg egy ilyen munkahely akkor elegedjen meg egy hasonlo kaliberu lannyal.
Nekem szuleim meghaltak es meg ki is raboltak es 16 evesen ott maradtam szinte egyedul. Oke, hogy ram maradt egy nagy lakas, de penz, kocsi nelkul voltam. Mostanra meg elvegeztem egy matek egyetemet, kulon orakat tartok, programozni is megtanultam es egy csomo penzt osszesporoltam es mindent onerobol. Szoval csak akarni kell, aki meg nem lusta vagy nem akar akkor uljon a seggen es ne csodalkozzon, ha ott hagyja a baratnoje.
Kérdezö, azt látom, hogy egyrészt igen buta vagy, másrészt nem tudod a válaszokat (azaz szöveget) értelmezni, harmadszor mindenképpen azt akarod kihozni, hogy a nöket CSAK a SOK pénz érdekli.
A legtöbben nem ezt írták, de azért gyerekeket vállalni olyan férfi mellett, aki nem igazán akar dolgozni, és nem is töri magát jobb munkahely után, az enyhén szólva is könnyelmüség. Mert amikor a gyerekek kicsit, a nönek otthon kell maradnia velük, azaz nem tud közben munkába járni, azok a gyerekek meg azért akarnának enni is - és ezt ilyenkor az apa kötelessége biztosítani.
Amikor meg nagyobbak, és a nö is visszamehet dolgozni, akkor is egy keresetböl nem igazán lehet gyerekeket felelöségteljesen nevelni.
A belinkelt kérdésben nem CSAK a lakás hiányáról van szó, hanem arró, hogy az égvilágon semmije sincs a férfinek, se jövedelme, sem spórolt pénze, semmit sem tud felmutatni.
Itt szó sincs arról, hogy a nö nem csinál semmit, csak eltartatja magát a férfivel, hanem arról, hogy a férfinek is BE KELL SZÁLLNIA a pénzkeresetbe.
Olyan emberrel tervezni családot, akit utána még a nönek kell eltartani, azért nem valami értelmes dolog.
Igaza van,figyelj a FÉRFI dolga a sok pénzt előteremteni,szerintem egy nő legyen nő,aki nőies,add magára,edzeni jár,ruhákat vásárol magának mindig tiptop.
Tehát ránézek és egy NŐ-t látok,akire feláll félperc alatt.
Most ugye ez nem kevés pénz,és ezt a férfinak kell leginkább előteremtenie,nem azt mondom,hogy a nő lazsáljon de igenis a férfire fel kell nézzen minden téren,és oda kell tegye magát a pasi:
-Karrier
-Sport
-Kommunikáció
-Szex
-öltözködés
-egészség
Egy férfinek törekednie kell,csak sajnos a mai pasik 95%-a el van magának,jó a koszos mocskos gyári meló nettó 80-ért.
Nincs ezzel gond,csak akkor elégedjen meg a maradék semmilyen csajokból akik jutottak neki és ne csodálkozzon ha a nő lelép,mert jogosan lép le.
És nem nem NŐ vagyok hanem pasi.
27Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!