Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért ennyire felszínesek, hogy mikor pasit kell linkelni, akkor nem átlag pasit linkelnek (irtóznak az átlagpasiktól), hanem helyeset? Miért kell ennyire külső orientáltnak lenni? Böjtje lehet ennek.
tudo a volt barátom is 29 éves volt. Külsöre nem volt gond vele.
Mikor összejöttem vele már akkor megszólalhatott volna a vészcsengő mert mindig azt hangoztatta hogy úgy is el fogom hagyni.
fél évig nem volt semmi baj vele, meg voltak a maga kis zizijei, amik még úgy elviselhetők lettek volna (pl férfi létére többet állt a tükör előtt, több időbe telt neki ruhát választani - két ing közül- mint nekem. és hasonlók...
akkor robbant a bomba amikor a cég ahol dolgozott csődöt mondot, és visszaköltözött anyjáékhoz (gyanusan előtte is max csak a szomszéd lépcsőházig költözött)
hát kiderült hogy olyan szinten anya komplexusa van, egy nagy adag szeretet hiánnyal (úgy hogy még az anyja ráadásul utálta is - kivéve mikor fizetés volt- ) hogy lassan már nálam is úgy viselkedett mint egy 5 éves gyerek.. (pl lány létemre nekem kellett megjavítani a számítógépét mert ő neki állt hisztizni, csapkodni és már majdnem SÍRT!! -- mindez megelőzhető lett volna ha hallgat rám, és nem vásárol egy szar boltból alkatrészt, hanem vár 2-3 napot az árura annál a boltnál, ahonnan tesóm 10 éve vásárol-)
szóval néz magadba, mert ha csak nem vagy bűnronda akkor nem a külsöddel van a gond ( hanem a kérdésből kiérezve inkább a lányok felé kisugárzott gyülöleteddel)
Elõzõ vagyok
Itt most a kérdezõre célzok meg akik netán hozzá hasonló választ fognak írni
"ehet egy rondább arcú pasi a tenyerén hordozna és a legjobb apa lenne a gyerekeidnek. Míg lehet egy helyes srác csinál neked egy gyereket és lelép, sok ilyet látok"
Olyan variáció is van, hogy összejön az ember egy számára tökéletesen vonzó pasival, és a tenyerén hordozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!