Elkeseredett vagyok a külsőm miatt! Fiúk, mit változtassák magamon egy az átlag alattiból valamicskét fejlődjek?
Sajnos nem tartozom a szép lányok vagy a jó nők közé, de szeretnék kicsit változtatni magamon, és szerintem a legjbb kezdet az, ha magukat a férfiakat kérdezem meg erről:) Aki úgy érzi, tudna segíteni, az írjon egy privát üzenetet, és küldök képet. Most eléggé csúnya és duco vagyok, pedig keresem, mi állna jól...Koszonom a válaszokat előre is!
Ha rögtön nem, de holnap biztosan mindenkinek próbálok küldeni, aki ír, mert minden tanácsot szívesen fogadok!
Kép nélkül:
- Testednek elég annyi, ha rendszeresen lejársz kocogni annyit, amennyi jól esik. Sanyargatni nem kell magad, ha hízásra hajlamos vagy, legfeljebb olyan srácokkal nem jössz össze, akik a deszka csajokat kedvelik.
- Hordj olyan ruhákat, amik tetszenek, de azért kiemelik azt a tényt, hogy nő vagy. (Míg vannak hurkák, nyilván ne tapadósba járj.)
- Ne fesd a hajad, viszont ne legyen már olyan állapotban, mint egy 60-as évekbeli hippi pasié.
- Sminkben csak annyit, amit természeteshez közeli szinten akarsz kiemelni, többet ne, mert taszító.
Ennyit kép nélkül előre merek bocsájtani. Bejönni mindenkinek sosem fogsz, senki sincs ilyen helyzetben. Viszont ezekkel könnyen bővítheted az érintettek sorát.
Az meg lehet tudni, hogy hány éves vagy?
Az, hogy valaki "duco", még nem jelenti azt, hogy csúnya is. Bár ezen tudsz változtatni pl. fogyókúrával és sporttal, és szebb leszel. Ez általában igaz a nőkre (és férfiakra is), de nem azért lesznek szebbek tőle, mert lefogynak és az "szebb", hanem azért mert önmagukat jobban el tudják fogadni úgy, magabiztosabbak és vidámabbak lesznek. És ez a lényeg. A legszebb nő a vidám, mosolygó nő!
Úgyhogy mosolyogj és légy vidám, mert te is szép vagy! 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!