Elkeseredett vagyok a külsőm miatt! Fiúk, mit változtassák magamon egy az átlag alattiból valamicskét fejlődjek?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tartozom a szép lányok vagy a jó nők közé, de szeretnék kicsit változtatni magamon, és szerintem a legjbb kezdet az, ha magukat a férfiakat kérdezem meg erről:) Aki úgy érzi, tudna segíteni, az írjon egy privát üzenetet, és küldök képet. Most eléggé csúnya és duco vagyok, pedig keresem, mi állna jól...Koszonom a válaszokat előre is!
Ha rögtön nem, de holnap biztosan mindenkinek próbálok küldeni, aki ír, mert minden tanácsot szívesen fogadok!
2014. márc. 13. 23:11
11/14 anonim válasza:
Nem küld senkinek képet, kamus.
12/14 Anna126 válasza:
lány vagyok de szívesen segítek:) küld!
13/14 anonim válasza:
Én is lány vagyok, de írj nyugodtan, ha szeretnéd szívesen segítek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!