Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért ennyire felszínesek, hogy mikor pasit kell linkelni, akkor nem átlag pasit linkelnek (irtóznak az átlagpasiktól), hanem helyeset? Miért kell ennyire külső orientáltnak lenni? Böjtje lehet ennek.
Végtelenül álszentnek és rosszindulatúnak tűnsz a kérdésed alapján.
Ha valakit megkérsz, hogy linkeljen olyat pasit/csajt, aki tetszik neki, akkor nyilvánvalóan olyat linkel, aki számára az etalon külső terén. De ez nem jelenti azt, hogy az életben is csak olyanokkal állnak le. De ha mégis, ahhoz is megvan minden joguk.
Persze, akkor mindenki felszínes, aki olyannal jön össze, aki számára helyes. Igen, tehát akkor te is végtelenül felszínes vagy.
Jah, akiket linkeltél, azok szép lányok, nem az átlag kategória, te felszínes köcsög.
Csak az utolsó mondatodra válaszolnék.És tudod ki böjtöl ezek miatt?A normális,értelmes,kedves srácok,akik átlagosak kinézetre.Jómagam is ilyen vagyok,és én aki világéletében mindenkivel próbáltam normális és kedves lenni,én kapom ezt az élettől,hogy még egy lányt/nőt se érdeklem,és esélyem sincsen :/
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!