Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már lassan 2 éve a suliban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már lassan 2 éve a suliban egy lányt nézek, de még mindig nem mertem oda menni hozzá, nagyon bejön mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nincs olyan nap, hogy ne néznék rá. Nagyon bejön de nincs merszem elé állni, és leállni vele beszélgetni. Mit tegyek?
2010. jan. 6. 22:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

naidefigyelj kiskomám!

ha egész életedben lúúúzer akarsz maradni akkor nyugodtan bámuld őt messziről fantáziálj róla verd a farkad miközben rá gondolsz...stb

vagy fogod magad holnap reggel szépen az lesz az első dolgod hogy beszélsz vele...és elmondod mit érzel...hogy tetszik neked bla bla bla de eddíg teljesen be voltál tojva és hogy kérsz egy lehetőséget hogy jobban megismerhessen...szóval randira hívod!!!

az nem baj ha vele van egy két barátnője akkor egyből téma leszel...mondjuk ha srácokkal van az már kicsit gáz mer lehet másnak is tetszik és így talán lebeszéli őt rólad...

na és a beszélgetés után két variáció van vagy kellesz neki vagy nem...de legalább tudni fogod!!!!

jah és az se baj ha esetleg van barátja...egyik haverom szerint csak az a nő foglalt akin már fekszenek...ugyhogy nyald ki magad holnap és HAJRÁ

2010. jan. 6. 23:10
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

egyébként én is beszari voltam a gimiben, de a srác, aki tetszett szintén. állandóan egyedül volt, mégsem mertem hozzá odamenni.

egyszer összekerültünk egy külön terembe, h év végén javítódogát írjunk és csak mi ketten voltunk, akkor ismerkedtünk meg, aztán kiderült, h ugyanabból gyenge, mint én, és ugyanabból erős, mint én, szóval fakultációra együtt jártunk, igaz nem sokat beszéltünk félénk természetünkből adódóan. most évekkel később megtaláltuk egymást, sokat msn-ezünk és elmondtam neki, h gimiben oda voltam érte. azt mondta, elmondhattam volna, mert akár lehetett volna vmi...

ennyit erről, bocs, ha hosszú lett, csak azért írtam le, h tanulj a hibámból, mert bölcs ember mások hibájából tanul :)

2010. jan. 6. 23:12
 13/33 A kérdező kommentje:
nagyon rendesek vagytok, hogy ennyi mindent leírtok csak azért, hogy az önbizalmam növekedjen ^^ :D köszi szépen mindenkinek aki eddig írt és írni fog! holnap megpróbálok vele beszélni. remélem sikerül!
2010. jan. 6. 23:18
 14/33 anonim ***** válasza:
82%

Az előttem szóló igazi paraszt...

A barátnők gázabbak, mint a srácok. A barátnők sokkal szemetebbek tudnak lenni, amíg a srácok meg sem szólalnak. Menjél le csajozni azt majd meglátod miről beszélek.

És ne "esélyt" kérjél, hogy járhass vele. Istenem! :S Ő nem istennő, te meg nem egy csicska vagy, hogy esélyt kérj. Odamész, mert tetszik neked. Ennyi. Ha olyan kedved van elmondod, ha nem nem. A lényeg, hogy beszélj vele. Próbáld meg jólérezni magad vele. De ha nem megy az sem gáz.

vagy,

Egyenesen odamész és megmondod, hogy "muszáj volt idejönnöm hozzád, mert tetszel nekem/nagyon szép vagy.". Határozottan. Ezenkívül a külsejére ne is tegyél túl sok megjegyzést. Ne fényezd a külseje alapján 1 mondatnál többel! Ha mindenképpen fényezni akarod, akkor a személyiségét dícsérd miután TÉNYLEG bebizonyított magáról valami pozitívat. De ezt semmiképpen ne hozzd elő csakúgy a semmiből, hanem a beszélgetéshez kell kapcsolódnia.

Ezután beszélsz tovább és próbálod megismerni. A lényeg, hogy próbáld vele jól érezni magad, szórakozni. Ne arra koncentrálj, hogy felszedd, hanem hogy jót beszélgess vele és sikerüljön egymásra hangolódni.

Ha kimondtad, hogy "tetszel nekem", akkor a félelem azonnal elkezd oszlani. Ne tétovázz előtte túl sokat. Ha meglátod a csajt AZONNAL menj. Gondolkodni se legyen időd! A gondolkodás építi a félelmet, de ha azonnal legyőzöd nem lesz ideje kifejlődni. De ha megtorpannál, akkor is menj! Mindenképpen menj!

Mégvalami! :D Semmiképpen ne próbáld meg megjátszani, hogy nem vonzódsz hozzá. De persze azt se, hogy nagyon vonzódsz hozzá. Próbálj meg megmaradni az aranyközépúton. Ne akard megjátszani a hősszerelmest.

Azt ÉREZD, hogy ez a lány felpezsdíti a véredet, ezért kiváncsi vagy rá. Szivesen közeledsz felé, mert vonzó. Ennyi! A többit töröld ki a fejedből! Egyelőre...

Főleg azokat a gondolatokat egyenesen töröld ki, hogy neked mennyire szügséged van rá, és hogy ő teljesít ki téged! A csajok nem értik meg, hogy hogy zúghat valaki úgy belé, hogy nem is ismeri. Bénák! :D

Ha jól elvagytok 10-15 perc után behúzhatod a számát. Ha nem vagytok olyan jól el, akkor is próbáld meg! Merítsd ki a lehetőségeidet, hogy utólag ne legyen mit megbánnod!

Sok sikert!

2010. jan. 6. 23:40
 15/33 anonim ***** válasza:
0%

Lúzer vagy, ne sok jóra számíts csajfronton az életedben.

Egy éeltképtelen senki vagy, mert nem fogod fel, hogy nem veszíthetsz, csak nyerhetsz. Persze, te biztos valami pozitív megerősítésre vártál, úgyhogy tök mindegy, ki mit mond.

2010. jan. 7. 03:04
 16/33 anonim ***** válasza:
3:04 S*ggfej vagy. Akkor is ha ezzel bíztatni akarsz. Ez az egész sokkal bonyolultabb annál, hogy "nem veszíthetsz, csak nyerhetsz.". Nem adsz igazi tanácsot, csak nagyképűsködsz, hogy te mennyivel okosabb vagy.
2010. jan. 7. 06:24
 17/33 anonim ***** válasza:
szerintem meg ha eddig nem bezséltél vele épphogy ne ezzel kezd hogy milyen szép vagy tökig belédestem mint a vak tetőfedő, mert lehet h ezzel a nyomulós közeledéssel riasztod el, mert ugye sose lehet elég okos az ember mikor egy nőt kell befűznie, először semleges témával nyiss és kérdezz rá hogy el szokott e valahova rendszeresen járni szabadidejében, vagy van e kedvenc helye. HA valami jó is akad közötte látszólag mellékesen javasold hogy ma/holnap elmehetnétek ketten, mert ugye a kretén barinőket akik tapadnak mint a légypapír alig lehet levakarni, de azokat akkor is le kell koptatni, nekem agym majd felrobban mikor sose találok olyan helyzette mikor végre nyugodtan le lehetne állni beszélgetni valakivel.
2010. jan. 7. 09:19
 18/33 anonim ***** válasza:

A semleges téma még elmegy, de sose csússz át a másik végletbe, hogy te csak barát vagy. Valahol tudnia kell, hogy te akarsz valamit tőle. Legalább abból, hogy a beszélgetés végén behúzod a számát!

Másrészt meg az a legtutibb, ha jól elvagytok együtt, nevettek (MINDKETTEN esetleg ő jobban, mint te).

2010. jan. 7. 10:49
 19/33 anonim ***** válasza:

Szóval ne mellékesen mondd, hogy "nahát elmehetnénk". Te vonzódsz hozzá, és ezt (még ha nagyon finoman is de,) ki kell fejezned. Ne próbáld elrejteni, hogy vonzódsz maximum finomíts rajta. 10-es skálán ne 10-es szinten legyél odaérte, hanem mondjuk 2-3-ason.

Ha nincs a beszélgetés mögött egy idő után az a kimondatlan jelentés, hogy ti össze fogtok jönni, vonzódtok egymáshoz, akkor barátként fog kezelni.

2010. jan. 7. 10:54
 20/33 anonim ***** válasza:
Jah. Ezenkívül azt javaslom, hogy elsőre csak a számát húzd be. Egyszerűbb, mint elhívni valahova. Ne akarj túl sokat fogni egyszerre. Így is gyorsan felszedheted, ha szépen apránként építkezel.
2010. jan. 7. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!