Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják ezt a nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják ezt a nők egy szűz 25 feletti srácnak, hogy ezt, , ösztönösen kell csinálni"?

Figyelt kérdés
Mert szerintem nem jön ez ösztönösen, ez humbug. Nem véletlen, hogy egy 30 éves szűz, aki nem is csókolózott az tele van komplexusokkal, hogy ha netán van olyan lány, aki ,,megszánja" hogy leáll vele, akkor ne valljon a pasi kudarcot, mert akkor megint várhat 5-10 éve a következő nőre. Nem úgy van, mint a nőknél, hogy hetente próbálkoznak be nála. Egy olyan pasi, aki meg nem tudja mit kell tennie egy kapcsolatban, mert soha nem volt ilyenben, az minden lépését tízszer átgondolja, nehogy balul süljön el és a nő szagot fogjon, hogy ez még nem volt nővel és tapasztalatlan. ez bizony tudatos dolog és nem ösztönös. Annak ösztönös, aki már 5+ nőt megjárt és rutinos. Az a nagy baj, hogy majd az összes nő amikor azt mondja, hogy ez ösztönös, akkor ezekre a jóvágású pasikra gondol, aki sok nővel voltak együtt és ösztönösen viselkednek egy kapcsolatban. Azt el sem tudják képzelni, hogy milyen lelki teher ez egy szűz 30 as pasi számára, hiszen nekik világ életükben volt pasijuk, így könnyen osztják magas lóról az észt az ilyen pasinak, hogy ,, tedd ösztönösen". Kicsit több komolyságot és empátiát kedves hölgyek. Bár tudom, ti erre képtelenek vagytok.
2014. júl. 7. 10:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"A lányoknak (majd mindnek), mindig van párjuk. Jobb lett volna nőként születni."

- Ekkora baromságot rég olvastam. Nekem pl. nincs senkim. Azontúl csak egyszer menstruálj térden csúszva könyörögnéd vissza a "férfiasságot".

2014. júl. 7. 11:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem sokat utaztam, 3 szor voltam külföldön.
2014. júl. 7. 11:52
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

Hát nekem mostani párom bebizonyította, hogy ez bizony pusztán ösztön. A csajozás és a többi tanulás és magabiztosság kérdése elsősorban, de a testiség nem, vagy csak részben. Ő 25+-os szűz volt mikor megismerkedtünk, én nem tudtam, az első éjszakáig, akkor derült ki, hogy nem csak hogy első voltam neki ágyban, de csók és minden egyébben is, és nekem fel se tűnt! A padlóról szedtem össze az állam, mert nem mondanám magam tapasztalatlannak, tehát vagy az eddigi srácok voltak bénák vagy ő isten áldotta tehetség, de a lényeg, hogy nem tűnt fel. Sőt, külön tetszett, hogy óvatosan nyúlt hozzám, simogatott, mintha hímestojás lennék és olyan ráérős, felfedezős volt, nem durr bele történet. Szóval mondhatni az egyik legszebb éjszakám egy szűz fiúval volt... :D

A kapcsolatban hogy kell viselkedni pedig szintén ösztönös és személyiség kérdése. Attól hogy valaki tudja hogy kellene viselkedni még lehet egy kőparaszt, ahogy aki nem tudja hogy kellene lehet egy tünemény. A kapcsolatban történő viselkedéshez az elsődleges példáinkat a szüleinktől tanuljuk. Tehát ez sem kifogás.

A minden nőnek van pasija pedig rágalom. A legszebb éveimben (18-23) nem kellettem a pasiknak hosszútávon és rengeteg egyedül töltött éjszakám volt, amikor a párnámba sírtam, hogy miért nem kellek senkinek sem, mikor teljesen átlagos lány vagyok, még csak nem is rusnya, vékony is voltam, csak épp túl magasra nőttem és mondhatni nincsenek melleim, a személyiségemre pedig addig nem volt panasz azt leszámítva, hogy túl csendes vagyok nagyobb társaságban.

Szóval azért mondják a nők, hogy ösztönösen kell csinálni, mert így van. Aki úgy érzi nem menne, mert már rástresszelt, izgul és a többi az olvasson utána, tanuljon. Magabiztossággal kb minden pasi el tudná magát adni, de annyi kisebbségi komplexust és keserűséget halmoznak fel magukban, hogy persze, hogy egy nőnek se kellenek. Nekem se kell egy nyivákolós pasi, nem lelki szemetesláda akarok lenni vagy kispárna amin sírhat, hanem a Nő, akit csodál és szeret, én pedig felszeretnék nézni a Férfira, aki kellő magabiztossággal éli az életét.

24N

2014. júl. 7. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:

"Kicsit több komolyságot és empátiát kedves hölgyek. Bár tudom, ti erre képtelenek vagytok."

Most ez komoly? Te aztán jól leírtál itt mindenkit...

2014. júl. 7. 13:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdező... nekem ugyan semmi tapasztalatom nincs (20 L), még nem volt barátom, de szerintem minden embernél ösztönös ez a dolog... fiúknál-lányoknál. Lehet hogy úgy mondják ezt a hölgyek hogy az olyan pasira gondolnak közben, ami nyilván idegesítő, de ettől függetlenül még magát a ,,tényt" nem kell leírni... én egy 14 éves srácnak is ezt mondanám. Az a nők hülyesége ha azért dobnak mert tapasztalatlan vagy és egy jó ürügy hogy ,, ennek nem megy ösztönből... höö.", (pedig ha lehetőség lenne rá talán menne...)

Az ember tudatos lény (már) tehát ez is mellette van de egyébként a szex ösztönös, ahogy a csókolózás meg az udvarlás is. (ezért nem lehet mit mondani azoknak az észlényeknek akik megkérdezik hogyan kell csókolózni.) Ez tapasztalat útján fejleszthető hogy jobb legyél, de az alapok ott vannak. Persze vannak kivételek akiknek nem rögtön vagy csak sok időre rá alakul ki hogy könnyedén menjen (itt már elgondolkodhatunk hogy akkor megtanult vagy elfojtott ösztönről van szó), de az is érthető hogy gátlásaid vannak ennyi idősen és talán pont azért megy nehézkesen. Ha találnál olyat akit biztos nem zavar ez a dolog akkor te is lazábban állnál hozzá, s talán pont arra lenne szükség hogy ne gondolj át minden 10-szer hanem merj kockáztatni és azt tenni amit józan ésszel-és szívvel helyesnek vélsz az adott helyzetben. Tehát egy elfojtott ösztönösségről van szó ami nem a te hibád. ... ez egy szubjektív vélemény.

Kommentelők: Ha egy szűz fiút rögtön azzal írnak le hogy szüzességi fogadalmat tett akkor egy szűz lány (aki állítólag könnyebben kapható) mégis micsoda? Nyilván egy kor fölött (sajnos) a fiuknál ez már rossz fényt vet az illetőre mert inkább várják el egy sráctól hogy tapasztalt legyen mint egy lánytól....

Azoknak a többsége akik szüzességi fogadalom címszóval dobálóznak nyilván... nagyon nehéz felfogniuk hogy nem mindenki akarja az első alkalmat egy házibuliban félrészegen de még csak egy viszonylag csinos csajjal sem aki iránt az ég világon nem érez semmit. Vagy jönnek az egyéb variánsok hogy valakit folyton kikosaraznak mert nem egy Adonisz vagy ép dadog és a többi.

2014. júl. 7. 18:17
 16/16 anonim ***** válasza:

A szex nem teljesen ösztönös dolog!

Már a majmoknál is részben tanult... ha egy fiatal hím nem látja, hogyan szexelnek a felnőttek, akkor az életben nem fogja kipróbálni. Az állatkertben szexfilmeket kellett nekik vetíteni!

Ugyanez persze nem igaz az állatok - különösen az egyedül élők - többségére. De az embernél sem teljesen ösztönös.

2014. júl. 7. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!